https://www.kamerabild.se/nyheter/prylar/pictar-pro-ger-din-telefon-avancerade-kontroller
546253
Prylar
Prylnyhet

Pictar pro ger din telefon avancerade kontroller

Totalbetyg

Pictar pro ger dig nya funktioner och bättre kontroll över din mobilkamera, för att maximera vad den kan leverera i bildväg.

Mobiltelefonen har för många blivit den kamera som alltid följer med och tillverkarna skryter ofta om hur bra deras nya kamera är. Pictar pro är ett tillbehör som är tänkt att ta tillvara på all kapacitet som mobilkameran har, men som begränsas av kameraappens möjligheter. Pictar pro består dels av ett kameragrepp som ger mobilkameran fler kontrollmöjligheter med fysiska inmatningshjul för att justera intsällningar, och en avtryckarknapp för att ta bilder. Den andra delen av Pictar pro är en app som ger tillgång till alla funktioner som mobiltelefons kamera har, men som stryps av den vanliga kameraappen. 

Pictar pro är en uppgradering och vidareutveckling av Pictar one, som kom för några år sedan. Det nya är, enligt tillverkaren, ett mer proffsig utseende och mer avancerade funktioner. Skal av metall istället för plast, en sökare som kan monteras på skämen vid behov, ett steglöst zoomreglage och mer avancerade videofunktioner. 

Pictar pro är kompatibel med alla Iphones efter Iphone 6 och med ett flertal androidmodeller från Sony, Huawei och Samsung. 

Är du intresserad av Pictar pro kan du titta till deras Kickstarterkampanj

gr:rror validating access token: The s