https://www.kamerabild.se/nyheter/prylar/ricoh-wg-60-uppdateras-med-wifi
546288
Prylar
Prylnyhet

Ricoh WG-60 – uppdateras med wifi

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/ricoh_wg-60_splashes_181012_kopia.jpg?itok=gZOkcQvE', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/ricoh_wg-60_splashes_181012_kopia.jpg?itok=gZOkcQvE', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/ricoh_wg-60_splashes_181012_kopia.jpg', w: 1606, h: 1339, title: ' ' },]

Totalbetyg

Ricoh har lanserat sin uppdaterade äventyrskompakt, det mesta är sig likt men kameran kan nu använda sig av FlashAir-minneskort.

Den förra uppdateringan av WG-serien gav lite fler uppdateringar av vad kameran klarade av. Till den här modellen var man tydligen ganska nöjd med de siffrorna då de inte förändrats något till uppföljaren. Det betyder att den klarar av vattendjup ner till 14 meter, fall från 1,6 meter och ett tryck på 100 kg. Den ska även fungera felfritt ner till -10°. 

Vad gäller bildegenskaper har man även varit nöjd även på den fronten, sensorn och bildfunktionerna är desamma som hos föregångaren. Med andra ord är det fortfarande en bakgrundsbelyst cmos-sensor med 16 megapixlar och ett objektiv med en motsvarande brännvidd på 28-140 millimeter.  Det som uppdaterats är att kameran numera är kompatibel med FlashAir-kort vilket också är kamerans enda väg till trådlös kommunikation. 

Priset hamnar på 3099 kronor. 

 

gr:rror validating access token: The s