https://www.kamerabild.se/nyheter/prylar/sony-slapper-mer-information-om-dronare-airpeak
547702
Prylar
falskt
Prylnyhet

Sony släpper mer information om drönaren Airpeak

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/sony_airpeak.jpeg?itok=Gv-NNScm', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/sony_airpeak.jpeg?itok=Gv-NNScm', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/sony_airpeak.jpeg', w: 2000, h: 1125, title: ' ' },]

Totalbetyg

Sony har tidigare avslöjat att de håller på att utveckla en drönare för fotografer och filmare, nu släpper de ett fåtal nya detaljer om den kommande farkosten.

I början av november avslöjade Sony att de höll på att utveckla en drönare som kallades Airpeak. Nu har de släppt mer information kring den här farkosten. Det är egentligen inte mycket information som kommer men nu kan potentiella intressenter få se hur den egentligen ser ut och Sony menar att det kommer att vara den minsta drönaren som kan utrustas med en kamera ur deras Alpha-serie. 

Förutom sina fyra rotorer har drönaren har två landningsstöd som fälls upp åt sidorna när den lyfter. Sony presenterade den Airpeak på, den nu pågående. mässan CES. Det är dock oklart om de kommer att släppa mer information under mässan. Men när de väljer att dela med sig av nya detaljer går det att hitta dem här.

Airpeak riktar in sig på professionella filmare och fotografer och förväntas dyka upp på marknaden under våren. Sony söker också efter drönarpiloter för att utvärdera Airpeak, men tyvärr bara i USA och Japan. 

gr:rror validating access token: Sessi