https://www.kamerabild.se/nyheter/prylar/sony-uppdaterar-tva-kameror-med-nya-videofunktioner
548516
Prylar
falskt
Prylnyhet

Sony uppdaterar två kameror med nya videofunktioner

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/sony_a7c_toppbild.jpg?itok=1GbdCnr4', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/sony_a7c_toppbild.jpg?itok=1GbdCnr4', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/sony_a7c_toppbild.jpg', w: 2000, h: 1085, title: ' ' },]

Totalbetyg

Att uppdatera befintliga modeller med ny teknik brukar alltid vara uppskattat av användare. Nu har Sony uppdaterat två kameror med bland annat nya autofokusfunktioner.

Sony har meddelat att man uppdaterar mjukvaran i två av sina kameror. Det är dels deras videocentrerade Alpha-kamera A7C men också den mindre vloggarkameran ZV-E10 (som vi kunde rapportera att Sony slutat ta ordrar på nyligen). Uppdateringarna består i att man i A7C infört möjlighet att använda djurögonigenkännande autofokus även under videoinspelning, något som tidigare bara var möjligt i stillbildsläget.

k

 

Det finns nu också en möjlighet att använda A7C som webcamera genom ett USB-strömningsläge. Uppdateringen ska också förbättra stabiliteten hos kameran, det vill säga att de har åtgärdat några buggar. 

k

Den numera pausade ZV-E10 får samma autofokusfunktion som A7C men också en lösning på ett problem där pekskärmsutlösaren inte fungerade som den skulle. Liksom hos A7C ska även den allmänna stabiliteten hos kameran förbättrats.