https://www.kamerabild.se/nyheter/prylar/yongnuo-685-ii-ny-blixt-for-canon-och-nikon
547839
Prylar
falskt
Prylnyhet

Yongnuo YN685 II – ny blixt för Canon och Nikon

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/yongnuo_yn685ii.jpeg?itok=IumPeUL3', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/yongnuo_yn685ii.jpeg?itok=IumPeUL3', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/yongnuo_yn685ii.jpeg', w: 2000, h: 541, title: ' ' },]

Totalbetyg

En ny blixt, med ett fåtal uppdateringar jämfört med föregångaren, kommer nu från den kinesiska tillverkaren Yongnuo till Canon och Nikon.

Den kinesiska tillverkaren Yongnuo har lanserat en uppföljare till deras externa blixt YN685 till Canon och Nikon, YN685 II. På det stora hela har det inte hänt så väldigt mycket sedan den föregående modellen lanserades 2015. Prestandan är i stort sett densamma med GN60 vid 200 millimeter, höghastighetssynk upp till 1/8000s och en zoom som täcker in brännvidder mellan 20 till 200 millimeter. Uppladdningstiden ska vara runt två sekunder. Huvudet kan rotera 180 grader åt båda hållet samt riktas 90 grader uppåt. 

Den har även, likt föregångaren, en inbygd radiomottagare som fungerar med sändaren YN560-TX och med deras egna blixt YN560IV som har en inbyggd radiosändare. Även den här modellen drivs av fyra stycken AA-batterier men kan också drivas av en extern strömkälla via HV-porten. 

Externt är modellerna nästintill likadana förutom att YN685 II har fått ett USB-uttag vilket gör att användare kan uppdatera den med ny mjukvara direkt via uttaget istället för att behöva använda den trådlösa sändaren, vilket var fallet med den förra modellen. 

Priset ligger på 130 dollar, vilket är 15 dollar mer än föregångaren. Vi har ännu inte sett något svenskt pris.  

gr:rror validating access token: Sessi