https://www.kamerabild.se/nyheter/prylar/yongnuo-ska-lansera-en-spegellos-kamera
546296
Prylar
Prylnyhet

Yongnuo utvecklar spegellös kamera

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/yongnou.png?itok=5n6SiTcs', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/yongnou.png?itok=5n6SiTcs', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/yongnou.png', w: 2000, h: 1301, title: ' ' },]

Totalbetyg

Än så länge är Yongnuo mest kända för att göra billiga kopior på Canon- och Nikonobjektiv, men nu ska de snart lansera en spegellös systemkamera.

På sin Facebooksida visar Yongnuo en bild på en kamera och skrivier att de håller på att utveckla en spegellös systemkamera. Anledningen till publiceringen är att de håller en tävling där man får rösta om vad den ska heta. Alternativen som ges är 4G Camera eller Smart Camera, eller ett egenpåhittat namn. 

Än så länge har de inte visat några specifikationer, men kameran på bilden ser ut som en tjock mobiltelefon med ett objektiv på fronten. Av namnen och bilden att döma kan man nog tänka sig att det blir en kamera med ett androidsystem och med ett gränssnitt som till stor del liknar en smart telefon. På bilden ser vi hur hela baksidan täcks av en skärm, vilket hintar om pekskärmsstyrning av de flesta funktionerna. 

Yongnuo kommer att lansera sin kamera under januari 2019, fram tills dess kan vi bara spekulera. 

gr:rror validating access token: The s