Bransch

Prylportalen.se – ny sajt för alla som gillar prylar

Prylportalen.se är Kamera & Bilds och Mobils nya systersajt.

Kamera & Bild har fått ytterligare en systersajt och den riktar sig till dig som älskar inte bara kameror, utan prylar och teknik generellt.

Här på Kamera Bild kan du vara säker på att läsa allt om just kameror, fotografering, kameratillbehör, objektiv och allt du kan göra med de prylarna, inklusive fotoskolor och fotoappar. Men det finns ju fler sorters prylar. De lyfter vi från och med nu fram på vår nya systersajt Prylportalen.se.

Systersajt til Kamera Bild

Sedan tidigare så driver Square Publishing, förlaget bakom Kamera Bild, även Mobil som precis som Kamera Bild finns både i tidningsform och som sajt, mobil.se. Nu har vi släppt ytterligare en sajt och det ärPrylportalen.se.

Utöver nyheter och tester kommer du här även kunna få tillbakablickar med hjälp av ett omfattande artikelarkiv – Prylportalen såg dagens ljus första gången redan 2005. Idag ser vi ett behov av att åter rapportera från detta breda intresseområde och djupdyka såväl i dagens hetaste prylar som att då och då ägna oss åt nostalgi och blicka tillbaka på prylar som gjort särskilt avtryck.

– Vi vill på ett enkelt sätt förmedla kunskap om konsumentprodukter och andra prylar som gör livet värt att leva. PåPrylportalen.seförsöker vi sätta ord på vad det egentligen är vi gillar så mycket med prylar, vad som får oss att köpa eller använda en viss pryl, vare sig den är ny eller gammal, säger Elin Parmhed som är chefredaktör för nya Prylportalen.se och tidigare chefredaktör på Kamera Bild.

Prylportalen riktar sig till alla som gillar prylar. Här kan du ta del av artiklar och rörligt material med prylen i centrum. Från smarta hemmaprylar, coola verktyg och hälsofokuserade produkter, till innovativa nyheter inom motor, ai, mat, dryck och mycket annat.

Prylportalen hittar du påwww.prylportalen.se.