Prylnyhet

Skorpionen som tar din bildredigering till en ny nivå

Redigera dina bilder med stil! Den justerbara datorstolen "Cluvens Scorpion" är inte gratis – men ser ut som om den är tagen ur en science fiction-film.

Speciellt anpassade gaming-stolar är ett stort måste hos datorvärldens inbitna e-sportsfantaster. Stolarna har se senaste åren även letat sig in hos youtubers som pratar om teknik och teknikprylar.

Nu har det kinesiska företaget Cluvens introducerat sin nya (och hittills enda) produkt för ett ergonomiskt liv för den som har ett nära förhållande med sin dators bildskärmar.

Cluvens Scorpion Cockpit har integrerad HDMI-lösning med plats för tre skärmar upp till 29 tum, eller en bildskärm upp till 49 tum. Konstruktionen väger 120 kilo, är byggd av kolstål och själva skelettet motoriserat, för att kunna ändra positionen i olika lägen både hos stolen, armstöden, skärmarna och ryggen.Stolens längd är 165 cm, 108 cm bred samt 208 cm hög.

Huruvida den är ergonomiskt bra för bildredigering eller inte förtäljer inte specifikationerna – men väger du under 124 kilo och har 3 300 dollar (runt 30 000 kronor)till övers– så kan du själv beställa hem en och se om det fungerar. Då kan du också testa stolens inbyggda massage- och värmefunktion.