Nyhet

Succé för Kamera & Bild LIVE – här ser du alla repriser

Hela 11 000 gånger gick folk in och kikade på vår studiosändning som vi höll under två dagar med sju olika avsnitt! Om du missade livesändningen så kan du nu se alla repriser här.

Vi tackar för den överväldigande responsen för Kamera Bild LIVE 2021!Vi hoppas att du som tittare fick svar på just din fråga. Eftersom så många lämnat frågor både i förväg och skrivit i chatten så hann vi inte med att ta upp alla. Men stort tack till alla som skickade in frågor och har kontaktat oss!

Om du missade sändningen så får du nu en andra chans – alla inslag listas här nedan:

Kamera Bild LIVE 2021

Hela 11 000 gånger gick folk in och kikade på vår livesändning under 2–3 december! Under de sju livesända inslagen pratade vi foto, fotoprylar, kamerateknik och intervjuade fotografer. Dessutom fick vi följa med och både inspireras och höra historierna bakom bilderna frånbåde berg, grottor, landskap och olympiska spel.

”Fantastisk respons”

Både tittare och tittarfrågor till fotografer om deras fotograferande samt mer pryliga och tekniska frågor strömmade in direkt till oss under vår sändning. Även efteråt har flera frågor kommit om man kan se det igen och när vi sänder nästa gång.

– Givetvis är det oerhört glädjande att responsen varit så enorm att ta del av vårt event – mer än vi kunnat ana – vilket också visar att det finns ett stort sug efter precis detta. Även om vi inte kunde svara på alla tittarfrågor så hoppas vi att ni blivit fyllda av inspiration, kunskap och spännande idéer till er egen fotografering, säger Calle Rosenqvist, som även var moderator och programledare, om de två dagarnas sändningar.

Tack alla deltagare

Vi säger tack till alla deltagare i Kamera Bild LIVE 2021:

Stefan Sjöberg, Cyberphoto, som berättade om deras begagnatmarknad – tillsammans med Cyberphoto.

Anki Hammar.

Anki Hammar, naturfotograf, som visade bilder och berättade om makro, landskap, fåglar och resor – tillsammans med Zoom Fotoresor.

Leon Grimaldi.

Leon Grimaldi, actionfotograf, som berättade om hur det är att fotografera actionbilder i svåra miljöer – tillsammans med BenQ.

Victor Ackerheim, som avslöjade innehållet i kommande Fotomässan 2022 – tillsammans med Stockholmsmässan.

Björn Nordgren & John Hellström.

John Hellström, bröllop- och porträttfotograf, som berättade hur han tänker kring färger, arbetsflöden och kalibrering – tillsammans med Björn Nordgren, EIZO.

Robin Levin & Joel Marklund.

Joel Marklund, sportfotograf, som berättade historiena bakom bilderna från både ett pandemidrabbat OS, men även om hur det är att fotografera reportagebilder – tillsammans med Robin Levin, Nikon.

Martin Widen, Cecilia Viström, Jessica Wikström, Ludvig Almås & Calle Rosenqvist.

Jessica Wikström, porträttfotograf, som genomförde en livefotografering i studion och förklarade sina idéer – tillsammans med Ludvig Almås, Fujifilm Martin Widen, Capture One.