Prylnyhet

ThinkTank PhotoCross 15 – ny fotoväska för action

ThinkTanks senaste tillskott i produktlinjen är PhotoCross 15, en tålig kameraryggsäck som ska tåla tuffa tag och ge smidig åtkomst till utrustningen.

ThinkTank är kanske mest kända för sina kamveraväskor med mer vardagligt utseende, men de har även sedan tidigare ett par mer äventyrligt inriktade väskor. Nu adderar de den nya modellen PhotoCross 15 till den samlingen. Ryggsäcken har en stor öppning på sidan vilken ger tillgång till utrustningen. Utrymmet kan delas upp av vadderade avdelare som låter dig själv välja hur mågna och stora fack du vill ha. Närmast ryggen finns ett fack för en laptop upp till 15".

Utrustningsmässigt menar ThinkTank att du kan få ner ett hus utan batterigrepp och mellan tre och fem objektiv beroende på storlek. Trots den informationen visar de en bild när väskan är packad med ett gäng objektiv och en Sony A7kamera med batterigrepp så tydligen fungerar det också.

Väskan säljs under varumärket Mindshift Gear som ägs av ThinkTank.

Vi har för nuvarande inget svenskt pris, men i dollar ligger prislappen på 170 usd vilket motsvarar ungefär 1600 kronor.