https://www.kamerabild.se/nyheter/tr-ffa-kamera-bild-p-fotom-ssan
543197
Nyheter
Nyhet

Träffa Kamera & Bild på Fotomässan

Totalbetyg

Kamera & Bild bjuder på gratis kaffe, cappuccino och espresso! Passa också på att kolla in våra mässerbjudanden, prata foto med redaktionen, eller tävla i vårt prickskytte.

I vår monter (B01:08) hittar du erbjudanden på våra tidningar, mässpriser på prenumerationer och har möjlighet att vinna fina priser i någon av våra tävlingar.

Passa på att träffa oss som gör tidningen: chefredaktör Calle Rosenqvist, våra journalister Bengt Luthman, Johan Wessel och redaktionstekniker Anders Wånell. Vi  är på plats för att hjälpa dig med allt från kameraval, prylfrågor eller att diskutera allt som har med fotografering att göra!

För att göra det lite hemtrevligare bjuder vi även på gratis lyxkaffe, cappuccino och espresso – det som behövs för att hålla formen genom hela mässan. I vår monter kan du även rösta på vilken bild du vill ska vinna titeln Årets Bild, och har då chans att vinna en prenumeration på tidningen. Passa även på att testa hur stadig du är på hand i vårt skaktest – tävlingen där du kan vinna stativ från Benro.

 

Tre fantastiska tävlingar har genomförts av er läsare under året som gått och prisutdelningar kommer göras från Adobe-scenen under pågående mässa:

  • Sveriges Bästa Fotobok i samarbete med Photohome, prisutdelning lördag kl. 12:20
  • Priserna i tävlingen Picture Sweden delas ut lördag kl. 14.20
  • Årets stora fototävling Grand Prix i samarbete med Canon, prisutdelning söndag kl. 12.20

 

Här kan du mer om vad som händer på årets Fotomässa. Mässan är öppen fredag 10.00-18.00, lördag 10.00-18.00 och söndag 10.00-17.00

 

Missar du mässan? Lugn – vi sänder även Fotomässans officiella webb-TV, se filmerna på www.kamerabild.se/webb-tv.