Nyhet

Träffa Kamera & Bild på årets Fotomässa

Under helgen kan du besöka oss för mässerbjudanden på både prenumeration och tidningar. Ta en gratis finkaffe – och prata foto, kameror och ställ dina frågor till redaktionen!

Missa inte Kamera Bild på Fotomässan i Älvsjö. Vi har haft fullt upp i vår monter och tackar för alla som besöker oss! Vi finns i monter B01:06 precis till vänster efter trapporna vid mässingången.

Passa på att ta en kopp gratis finkaffe från vår Nespresso-maskin och prata foto, kameror, teknik, prylar – och ställa frågor till redaktionen! Gilla vårt evenemang på Facebook och dela det till dina vänner så du inte missar något av vad som händer i vår monter.

Dessutom kommer du att kunna se de nominerade tävlingsbidragen i vår fototävling Nordic Retouch. Utställningen hittar du i på monterväggarna vid B04:06.

Mässerbjudanden

På mässan finns extra förmånliga erbjudanden för prenumeration på tidningen, med fina premier på köpet! Redaktionen svarar gärna på dina frågor om du letar efter någon speciell artikel, fotografintervju, fotoskola eller kameratest.

Och om du missat något nummer av Kamera Bild under året så kommer du liksom tidigare år att kunna köpa dessa på mässan. Men tidningarna är populära så se till att vara där i tid om du vill knipa några exemplar!

Fotoresor med KB

Kamera Bild arrangerar även fotoresor tillsammans med

. I årets monter kommer bevarandefotografen Tom Svensson att finnas på plats i montern för att snacka om våra resor och sin fotografering och svara på era frågor.

Zoom Fotoresor
Tom Svensson.

I vår monter kan du dessutom träffa flera fotografer för att höra när de berättar om sina kommande resor, samt ställa dina frågor (klicka på namnet för att se vår liveintervju från Fotomässan 2015):

Brutus Östling (fredag kl 12-13)

Claes Grundsten (fredag kl 13-14)

Serkan Günes (lördag kl 15-16, söndag 13-14)

Hitta till oss

Du hittar Kamera Bild i monter B01:06 precis till vänster efter trapporna vid mässingången.

Utställningen Nordic Retouch hittar du på monterväggarna B04:02, B04:04, B04:06, B04:08.