https://www.kamerabild.se/nyheter/unika-artistbilder-auktioneras-ut
491464
Nyheter
Nyhet

Unika artistbilder auktioneras ut

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/imported/560400.jpg?itok=KiuLucjC', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/imported/560400.jpg?itok=KiuLucjC', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/imported/560400.jpg', w: 1768, h: 1171, title: ' ' },]

Totalbetyg

På tradera säljs nu en samling med unika bilder på bandet Army of Lovers till högstbjudande. Bilderna togs av fotografen Carl-Johan Paulin som fotograferat flera omslag och promotionbilder åt bandet.

Varje bild finns bara i ett exemplar och är således en unik del i svensk musikhistoria. Bilderna är framkallade vid fotograferingstillfället, vilket gör dem slite speciella. Carl-Johan följde bandet under 90-talet och fotografade flera omslag, både till skivor och tidningar, men även promotionmaterial till bandet. Bilderna har under en period fallit i glömska men har nu alltså återkommit till rampljuset för att auktioneras ut till högstbjudande. 

Här finns bilderna.