programvara

Uppdaterad: Adobe lanserar ny prenumeration för fotografer

Adobe har fått ta emot en hel del kritik för sitt nya system för CC. De verkar ha tagit kritiken till sig för nu kommer ett fördelaktigt erbjudande för de som bara är intresserade av Photoshop och Lightroom.

Tidigare har en prenumeration på Photoshop CC legat på 20 dollar i månaden, något som många vände sig emot och tyckte var alldeles för dyrt. Adobe lanserar nu därför ett paket som är inriktat specifikt till fotografer där Photoshop och Lightroom ingår och detta för bara 10 dollar i månaden.

Det gäller dock att påbörja sin prenumeration innan året tar slut, och du måste ha minst CS3 sedan tidigare, därmeot gäller bara erbjudandet om du haft photoshop som enskilt program, inte osm en del i Creative Suite. Har du redan en prenumeration på Photoshop så kommer den automatiskt att förvandlas till den billigare varianten om du har en registrerad version av CS3 sedan tidigare. Man får även 20GB lagring i Adobes molntjänst, en Prosite hos Behance ingår också i paketet.Uppdaterad: De svenska priserna har nu lanserats och paketet kommer då att kosta 105 kronor i månaden.

Läs mer på Adobes blogg.