Annons

De bästa sätten att följa Hockey-VM

Snart är det dags för Hockey-VM att ännu en gång gå av stapeln. Vi svenskar är ett hockeytokigt land och det är inte ovanligt att det är det enda som det pratas om under turneringens gång. Här nedanför går vi igenom de bästa sätten att följa Hockey-VM, och det finns garanterat en lösning som passar för alla.

TEXT:Speltips.se

För den som är intresserad av att lägga ner kameran en stund och fokusera på någonting annat passar det utmärkt med att slå på Hockey-VM och njuta av att titta på de bästa spelarna i världen spela om rätten att kalla sig världsmästare. Kanske har du turen att få jobba med evenemanget i en professionell kapacitet, kanske vill du ta dig dit för att heja fram Tre Kronor på plats?

För den fotointresserade är också möjligheterna stora till att fånga intressanta bilder. Om du inte befinner dig på plats kan det vara kul att fotografera vänner och familj under spännande ögonblick av matcher. Tänk på att försöka fånga känslosamma stunder, exempelvis vid mål eller under en straffläggning.

Följa matcherna via tv eller streaming

Om du vill hålla dig hemma och följa matcherna från din egen soffa kan du göra så antingen via TV eller en streamingtjänst på datorn. Att titta på matcherna på TV är både populärt och ofta smidigt, men för den som inte har tillgång till en TV kan ändå vara lugn. Möjligheterna till att streama Hockey-VM är ändå goda. Här kan du streama Hockey-VM gratis. Många sidor erbjuder streaming gratis, medans andra sidor tar en liten summa för att du ska kunna titta på streamen.

Följa Hockey-VM på plats

För den hockeyfanatiske så är det en verklig ynnest att få uppleva det största internationella mästerskapet som finns. Att få se de bästa spelarna i världen spela om rätten att lyfta bucklan är onekligen ett minne för livet.

För den som är intresserad av att se Hockey-VM på plats så kan man antingen själv boka sina resa och hotell, eller ta hjälp av en sportresebyrå. Dessa specialiserar sig på sportresor och sköter allting praktiskt, så att du bara kan luta dig tillbaka och njuta av matcherna från läktarplats.

Gå till en sportbar

När Hockey-VM går av stapeln så visar sportbarer ofta alla matcher, med speciellt fokus på när Tre kronor spelar. Om man inte har möjlighet att ta sig till platsen där mästerskapet spelar kan en sportbar vara det perfekta alternativet. Här kan man följa matcherna på högupplösta storskärmar och man får ta del av den otroliga stämningen som uppstår när Sverige äntligen gör det där ledningsmålet sent i tredje perioden.

Tänk på att det är väldigt populärt att se på Hockey-VM på sportbar och att platser snabbt fylls ut. Det kan därför vara bra att boka ett bord några dagar i förväg så att du har en garanterad plats.

TEXT: Speltips.se