Annons

Kan bettingsidor bli foto-snygga?

För dig som brinner för design kan det i dagsläget vara svårt att hitta en bettingsida på nätet som håller dina högt ställda krav. Kampen mellan att ha en funktionsrik spelsida och samtidigt ha en en snygg, enkel skandinavisk design är uppenbar. Men snygg design har äntligen fått ett större utrymme. Bland spelare är efterfrågan större än någonsin. Vilka bettingsidor kan infria detta?Läs vidare och låt bästabettingsidorna.se visa dig vägen.

TEXT: Bästabettingsidorna.se

Vikten av design

Enligt Wikepedia definieras design enligt följande ”Ett föremåls konstruktion, utseende eller den skapandeprocess som används från idéstadiet till färdig produkt. Dessa produkter utvecklas efter funktionella och estetiska krav med utgångspunkt från brukarens behov”.

Bland dom som spelar på nätet har vikten av snygg design blivit en allt viktigare faktor när man ska välja bland alla dom bettingsidor som finns på nätet.

Förändringarna av kundernas preferenser har ändrats. Utöver det innebär den nya svenska spelregleringen att spelbolagen endast får erbjuda en bonus per kund.

Detta innebär att bettingbolagen inte längre kan kriga om att ge bäst oddsbonusar på marknaden. Med rådande begränsningar, kring det som tidigare var det vanligaste sättet att kriga om kunderna, behövs nu nya krafttag för att attrahera och bibehålla dom.

Låt oss därför se på dom kriterierna när du som kund ska behöva välja en bettingsida och framförallt varför bra design blir allt viktigare.

Hur viktigt är det med en snygg bettingsida?

Hos bästabettingsidorna.se har en omfattande undersökning gjorts på temat vilka kriterier som är viktigast när man väljer en bettingsida. Över tusen besökare fick ange vad dom anser vara viktigast när dom väljer bland alla bettingsidor som finns på den svenska marknaden. Resultatet?

Dom tre viktigaste faktorerna är rykte, utbud av spel samt hur bra odds som ges. Nu när bettingbonusar begränsas bland spelbolagen har även kundernas intresse minskat. Detta innebär att för dom som gör upp om kampen om bästa bettingsidorna måste ha ett ökat fokus på att förbättra produkten.

Sanningen är den nästan alla bettingsidor använder sig av samma leverantör av spel och odds. Ser vi över alla bettingsidor och gör en jämförelse kan vi se liknelserna. Antingen använder man sig av SBTech eller Kambi. Väldigt få bettingsidor gör sin egna oddsättning. Därför är det för majoriteten av alla bettingsidor som finns där ute svårt att hävda sig I konkurrensen.

Att välja ett spelbolag baserat på rykte är desto svårare egenskap att efterhärma. Dom bästa bettingsidorna på marknaden såsom Bet365, Betway, Betsson med flera har lång erfarenhet. Miljontals kunder har använt deras produkter och I kombination med aktiv markandsföring.

Med ovan som bakgrund var det därför intressant att se att bland svenska spelare så är vikten av snygg design den fjärde viktigaste faktorn.

Fokusera på design och attrahera mer kunder

Som ett nytt bettingbolag på svenska marknaden är det därför god idé att istället fokusera på andra kriterier som gör skillnad I kundernas ögon. Beaktar vi design layout är det få bettingsidor som kan anses vara foto-snygga. Framförallt inte dom äldre spelsidorna som nästan kan beskrivas som dinosaurier I sammanhangen.

För dig som bettar ofta på nätet sätts prioriteringen på att sidan är funktionell först och främst. Du ska på ett enkelt sätt kunna navigera längs sidan och hitta rätt bland alla matcher utan svårigheter.

Få saker är så irriterande som en långsam sida som är svår att använda. Med tanke på att allt fler spelare kör livebetting via mobile har nya krav sätts på bettingsidorna.

Med en liten skärm som begränsning ställs högre krav på att utveckla en produkt som fyller funktionella och estetiska behov hos gemene man. När Coolbet trädde in på den svenska marknaden som en ny bettingsidan var det därför upplyftande. Det var bortsett ifrån Betser en bettingsida som lade krut på ett vara snygg och funktionell.

Minimalistiska bettingsidor är nya trenden

Ser vi till dom nya oddssidorna som inte erbjuder oddsbonusar som tillkommit på den svenska marknaden tillhör Hajper, Speedy Bet samt Fastbet några av kandidaterna. Samtliga är bettingsidor utan konto som bygger på att du som spelare enkelt och lätt ska kunna börja spela.

Om vi lägger ser på hur sidornas design ser ut faller dom inom ramen för vad svenska kunder föredrar. Fokuset ligger på att ha en foto-snygg, men simplistisk design som ska funka smidigt på alla enheter. Därför förutspår vi att I framtiden kommer alltmer bettingsidor inse vikten av att ha foto-snygga miljöer där spelarna trivs och framförallt kommer tillbaka.

TEXT: Bästabettingsidorna.se