Annons

Nu blir det billigare att kalibrera skärmen som ett proffs – köp SpyderX med över 1000 kronor i rabatt

För en fotograf som vill att färgerna i sina bilder ska bli så korrekta som möjligt är det viktigt att kalibrera skärmen. Fram till 31 december kan du köpa Datacolors kalibratorer SpyderX Pro och SpyderX Elite till extra bra pris.

Rätt tid att kalibrera skärmen är innan du ska redigera dina bilder. Det tar inte särskilt lång tid. Ett par minuter av din tid och du skapar förutsättningarna för att dina bilder blir som du vill.

SpyderX Elite från Datacolor är en riktigt snabb enhet för att kalibrera din laptop eller externa skärm och ge dina bilder en så korrekt färgåtergivning som möjligt. SpyderX Elite är något av det bästa du kan köpa. Den klarar av att kalibrera en skärm på mindre än två minuter såväl i studion som ute på fält.

Elite passar professionella fotografer och videografer som vill ha maximal kontroll över sina bilder och filmer. Kan kalibrera flera skärmar och även projektorer.

Nu kan du passa på att testa Datacolors snabbaste färgkalibrator för 169 euro (ordinarie pris 279 euro). Du får med andra ord cirka 1 200 kronor rabatt.

Köp SpyderX Elite och Pro med rabatt här.

SpyderX Pro är den senaste färgkalibratorn från Datacolor. Den passar fotografer och designers som vill ha snabb, korrekt och enkel skärmkalibrering, Just nu kostar den 179 euro (ordinarie pris 279 euro).

Du kan också testa Spyder Checkr Photo, med cirka 200 kronor rabatt, för att färgmatcha redan när du fotograferar. Bra till exempel när du fotar med flera kameror, kanske även din smartphone, drönare eller actionkamera, och vill att bilderna ska ha samma färger.

Här kan du se alla erbjudanden från Datacolor