https://www.kamerabild.se/partner/passion-uthallighet-och-syfte-storyn-om-wandrd
549752
Partner
falskt
Annons

Passion, uthållighet och syfte: Storyn om WANDRD

Totalbetyg

Varumärket WANDRD etablerades 2015 av två bröder – Ryan och Spencer som senare fick sällskap av syskonen Austin och Connor. Den drivande kraften bakom att skapa varumärket var deras kärlek för att resa, fotografera och vara ute på äventyr. Det började med sökandet efter en funktionell, men samtidigt estetiskt tilltalande väska. Efter flera försök bestämde de sig för att ge sig ut på på ett uppdrag – att skapa världens bästa fotoresväska.

De här bröderna gör inte bara väskor, de skapar minnen

Bröderna vill inte bara göra och sälja väskor – de siktar också på att inspirera andra till att upptäcka världen. Med en uppväxt kantad av resor, ser de resor som den mest värdefulla utbildningen någon någonsin kan få uppleva. De vill uppmuntra och möjliggöra andra att göra detsamma, att leva i ögonblicket och utforska. Det är därför de gett företaget namnet efter människorna som utrustningen är designade för – vandrarna. URL:en wandered.com var däremot för dyr för ett företag som precis skulle starta så de droppade några vokaler och WANDRD föddes!

I oktober 2015 lanserade WANDRD sin fösta väska ”The PRVKE” på Kickstarter. Även fast den blev en succé, insåg bröderna att de var tvungna att fortsätta jobba hårt. Deras andra lansering på Kickstarter blev en stor hit och grunden för tillväxt var satt.

Och växa gjorde de! Idag finns WANDRD i över 100 länder och de erbjuder en bredd av produkter i form av ryggsäckar, kameraväskor, axelväskor och tillbehör, alla designade med den äventyrliga fotografen i åtanke.

WANDRD fokuserar på  att skapa produkter av hög kvalitet, som är hållbara och funktionella, men också snygga och som passar för att användas varje dag.

Att vara genuin är en av de viktigaste principerna på WANDRD. De är dedikerade till att vara autentiska i alla sina relationer, oavsett om det gäller personal, kunder eller affärspartners. De överväger alla att vara en del av deras familj med vetskapen om att förbindelser är mer värt än pengar. Det är därför de erbjuder livslång garanti på alla sina väskor, för att säkerställa att deras kunder får den bästa möjliga upplevelsen.

WANDRD har din rygg…för livet!

En annan aspekt av WANDRD:s autencitet är öppenheten kring deras påverkan. WANDRD är dedikerade till att producera produkter som håller länge och är av superhög kvalitet. Det är ett ansvar de tar mycket seriöst. Deras ansvar är inte bara gentemot kunderna, utan också miljön. De utmanar status quo och ifrågasätter konventionella metoder. De omfamnar potentialen för misstag och är inte sena med att ta risker.

WANDRD tar mycket seriöst på ansvaret att skapa högkvalitativa produkter som håller en livstid. Det är inte bara ett ansvar gentemot kunderna, utan också till miljön.

Produkter från WANDRD

Ryggsäcken PRVKE är fortsatt en av de mest populära produkterna från WANDRD och finns nu tillgängliga i en rad storlekar och färger. Den är utformad för äventyrliga fotografer och kombinerar både stil och funktionalitet. Ryggsäcken har flera användbara funktioner – till exempel en avtagbara kamerakub, ett laptop-fack och en del för personliga tillhörigheter. PRVKE är coskå vattentålig och är, tack vare sina hållbara material, byggd för att hålla.

WANDRD kan tillgodose alla dina väskbehov oavsett om det är för fotografi, resor eller vardagen. De erbjuder ett omfattande urval av stilar, inklusive ryggsäckar, axelremsväskor, höftväskor och duffelväskor. Om du letar efter tillbehör för din fotoutrustning, kan WANDRD hjälpa dig med produkter som kameraremmar, påsar och objektivfodral. Oavsett ändamål kan du hitta en funktionell väska som är snygg och samtidigt håller din utrustning säker.

Kolla in alla produkter från WANDRD på deras webbsida.