Annons

Passion, uthållighet och syfte: Storyn om WANDRD

Varumärket WANDRD etablerades 2015 av två bröder – Ryan och Spencer som senare fick sällskap av syskonen Austin och Connor. Den drivande kraften bakom att skapa varumärket var deras kärlek för att resa, fotografera och vara ute på äventyr. Det började med sökandet efter en funktionell, men samtidigt estetiskt tilltalande väska. Efter flera försök bestämde de sig för att ge sig ut på på ett uppdrag – att skapa världens bästa fotoresväska.

Bröderna vill inte bara göra och sälja väskor – de siktar också på att inspirera andra till att upptäcka världen. Med en uppväxt kantad av resor, ser de resor som den mest värdefulla utbildningen någon någonsin kan få uppleva. De vill uppmuntra och möjliggöra andra att göra detsamma, att leva i ögonblicket och utforska. Det är därför de gett företaget namnet efter människorna som utrustningen är designade för – vandrarna. URL:en wandered.com var däremot för dyr för ett företag som precis skulle starta så de droppade några vokaler och WANDRD föddes!

I oktober 2015 lanserade WANDRD sin fösta väska ”The PRVKE” på Kickstarter. Även fast den blev en succé, insåg bröderna att de var tvungna att fortsätta jobba hårt. Deras andra lansering på Kickstarter blev en stor hit och grunden för tillväxt var satt.

Och växa gjorde de! Idag finns WANDRD i över 100 länder och de erbjuder en bredd av produkter i form av ryggsäckar, kameraväskor, axelväskor och tillbehör, alla designade med den äventyrliga fotografen i åtanke.

Att vara genuin är en av de viktigaste principerna på WANDRD. De är dedikerade till att vara autentiska i alla sina relationer, oavsett om det gäller personal, kunder eller affärspartners. De överväger alla att vara en del av deras familj med vetskapen om att förbindelser är mer värt än pengar. Det är därför de erbjuder livslång garanti på alla sina väskor, för att säkerställa att deras kunder får den bästa möjliga upplevelsen.

En annan aspekt av WANDRD:s autencitet är öppenheten kring deras påverkan. WANDRD är dedikerade till att producera produkter som håller länge och är av superhög kvalitet. Det är ett ansvar de tar mycket seriöst. Deras ansvar är inte bara gentemot kunderna, utan också miljön. De utmanar status quo och ifrågasätter konventionella metoder. De omfamnar potentialen för misstag och är inte sena med att ta risker.

Produkter från WANDRD