Annons

Spara tusenlappar genom att investera i ett skärmskydd

TEXT:Techhuset

På marknaden idag finns ofantliga mängder olika mobiltillbehör. Färger, funktioner, storlekar samt i alla olika prisklasser. Det allra viktigaste när det kommer till olika sorters mobiltillbehör är att skydda våra mobiltelefoner. Här är det lätt att tänka på mobilskal och mobilfodral men då glömma bort det mest prisvärda, ett skärmskydd.

Ett skärmskydd är en skyddande film eller glas som sätts på skärmen på en mobiltelefon. Detta hjälper till att skydda skärmen från repor, skador och smuts. Skärmskydd finns i olika material som plastfilm, härdat glas och kolfiber. De är lätta att installera och har ofta en hudvänlig beläggning som förhindrar fingeravtryck och fläckar. Det är viktigt att välja ett skärmskydd som är kompatibelt med den specifika enheten och som ger en bra känsla och reaktion på skärmen. Skärmskydden kan också ha extra funktioner som stötdämpning och privatlivsskydd.

Varför är det en investering?

Idag kostar mobiltelefoner ofantliga pengar. Många gånger, om man köper den utan abonnemang, får man räkna med att betala uppemot 17 000 kronor för en iPhone av nyaste modellen. Idag används smarttelefoner cirka två år innan vi väljer att köpa en ny. Om man då har sett till att behålla skicket i så nära nyskick som möjligt så kan man räkna med att priset på den även kommer reflektera det.

Därför är det otroligt viktigt att använda sig av ett skärmskydd. Det behöver heller inte ske en uppoffring likt ett mobilskal, där den visuellt förändras. Utan med ett transparent skärmskydd är den enda skillnaden att den faktiskt kommer skydda mobiltelefonen.

TEXT: Techhuset