https://www.kamerabild.se/vi-lanserar-plus
547186
Kamera & Bild Plus
falskt
Kamera & Bild Plus

Vi lanserar PLUS – fotografens bästa medlemskap

Totalbetyg

Bli medlem i Kamera & Bild Plus! Få omedelbar tillgång till allt innehåll på kamerabild.se och fotobranschens bästa rabatter och erbjudanden.

Vi lanserar nu vårt nya PLUS-medlemskap som ger dig tillgång till alla högkvalitativa artiklar som finns på kamerabild.se, och fotobranschens bästa rabatter och erbjudanden. Allt vår kunniga redaktion skriver om kretsar kring bilden, fotografiet och tekniken runt om – för att ge dig rätt inspiration för att du ska blir den fotograf du vill vara, och ta de bilder du vill ta. 

Bli-plusmedlem redan i dag och ta del av alla erbjudanden direkt!

 

Redaktionen på Kamera & Bild kommer som vanligt vara först i Sverige med att leverera dagsfärska fotonyheter för alla att ta del av – allt från nya kameror, nyheter om händelser och produktsläpp i fotobranschen, spännande tillbehör och annat – precis som vanligt. Du som blir plusmedlem kan även ta del av våra mer djupgående och plusmarkerade artiklar – du får helt enkelt unik tillgång till ännu mer relevant innehåll för dig som fotograf.

Vår breda och högkvalitativa journalistik

Som plusmedlem kan du läsa våra djupgående intervjuer och reportage där vi skriver om allt från spännande fotografer, fotohändelser, fotoprojekt – eller följer med fotografer ut på fält – allt för att du som läsare ska få inblick i fotografens vardag.

I våra pedagogiska fotoskolor, guider och fototips får du som vill utveckla din fotografering tillgång till alla våra förklarande artiklar som innehåller allt du som fotograf behöver för att nå dit du vill.

Våra högt ansedda och helt oberoende tester hjälper dig välja rätt, vare sig det gäller kameror, kameratillbehör, prylar eller programvara. Dessutom får du läsa om de senaste prylarna först i Sverige på kamerabild.se.

Medlemsrabatter och erbjudanden

Som PLUS-medlem får du även tillgång till branschens bästa erbjudanden från våra samarbetspartners – många olika rabatter på kameraprylar, fototillbehör och annat – och det kommer löpande nya erbjudanden som läggs till.

 

För våra medlemmar erbjuder vi även exklusiva inbjudningar till VIP-event med våra samarbetspartners. Eventen ger exempelvis tillgång till seminarier, fototräffar, möjlighet att träffa olika företag och representanter i fotobranschen samt förtur till våra arrangemang.

 

Rabatt: SanDisk MicroSDXC Extreme Pro 64GB 

 • Upp till 170 MB/s läshastighet
 • Upp till 90 MB/s skrivhastighet
 • 4K UHD och Full HD Video
 • Klass 10, App Performance Class 2 (A2)
 • Video Speed Class 30 (V30) (4), UHS Speed Class 3 (U3)
 • RescuePRO® Deluxe ett år
 • SD-adapter ingår
 • Livstidsgaranti

Behöver du ett nytt minneskort till din kamera eller mobiltelefon? Hos Cyberphoto får du möjlighet att köpa ett till högkvalitativt microSD-kort med medlemsrabatt (kan inte kombineras med andra rabatter)

Ditt pris: 199 kr (ordinarie pris 499 kronor)

 • Rabattkod visas för plusmedlem.

Läs mer om produkten hos Cyberphoto

 

10% på Manfrotto / 20% på Lowepro hos Cyberphoto

 • Rabattkod visas för plusmedlem.
 • Rabattkod visas för plusmedlem.
 • (Kan inte kombineras med andra rabatter, gäller en gång per person)

Längtar du efter en stabilare tillvaro? Eller en bättre kameraväska för dina prylar? Hos Cyberphoto får du rabatt på Manfrotto och Lowepro

Läs mer om Manfrotto (10% rabatt) hos Cyberphoto

Läs mer om Lowepro (20% rabatt) hos Cyberphoto

 

25% på mobilskal & fodral, skärmskydd & laddare

 • Rabattkod visas för plusmedlem.
 • (Kan inte kombineras med andra rabatter, gäller en gång per person)

Uppgradera prylarna till din mobiltelefon – nytt mobildskal, nya fodral, skärmskydd och laddare nu till rabatt (kan inte kombineras med andra rabatter)

Läs mer om mobiltillbehör (25% rabatt) hos Cyberphoto

 

40% på Jays

 • Rabattkod visas för plusmedlem.

Dags för bättre ljud? Just nu får du rabatt på Jays hörlurar (kan inte kombineras med andra rabatter) 

Läs mer om Jays-prylar (40% rabatt) hos Jays Headphones 

 

40% på Krusell

 • Rabattkod visas för plusmedlem.

Nya stiliga mobiltillbehör för alla telefoner. Just nu får du rabatt på prylar hos Krusell (kan inte kombineras med andra rabatter)

Läs mer om Krusell-prylar (40% rabatt) hos Krusell

 

 

Bli-plusmedlem redan i dag och ta del av alla erbjudanden direkt!

 

167315513313063_3190771060967478