Webb-TV

Göteborgs Fotodag: Se John Hellström föreläsa om vikten av rätt färg

Se John Hellströms föreläsning från Göteborgs Fotodag. John Hellström är en prisad bröllopsfotograf som i sin föreläsning förklarar vikten av att se rätt färg i sin bildbehandling, och hur han arbetar med detta i sitt arbetsflöde.

Dr. John Hellström fokuserar på utveckling och förbättring inom idrott och foto. Han är kapten för Svenska Landslaget i Fotografi och var domare under printfinalen i Svenska Mästerskapen i Fotografi 2021.

Med en bakgrund som tränare och forskare på expertis inom idrott har han ett annorlunda sätt att utveckla sin och andras fotograferingar. Genom träningsprocesser som används av olympiska medaljörer så har han själv utvecklats som coach, fotograf och printmakare. John har bl.a. vunnit i SM i Fotografi och Årets Bild, vunnit WPPI i USA, tagit den högst rankade bröllopsbilden i Europa, samt blivit rankad topp-10 i världen som bröllopsfotograf i World Cup.

Han har foto- och printstudio i Vallentuna där han printat åt flera andra medaljörer i Svenska Mästerskapen och coachar fotografer att hitta sin egen utveckling.

Under sin föreläsning kommer John att förklara vikten av att se rätt färg i sin bildbehandling, och hur han arbetar med detta i sitt arbetsflöde.

Göteborgs Fotodag

Du ser föreläsningen i toppen av artikeln!