Webb-TV

K&B LIVE: Allt om Fotomässan 2022 med Stockholmsmässan

Victor Ackerheim från Stockholmsmässan gästar studion torsdag 2 december klockan 16. Victor kommer berätta om det nya konceptet och alla ingredienser på Fotomässan 2022 – passa även på att ställa dina frågor live om mässan. Eventet är kostnadsfritt.

Under två dagar – 2–3 december – sänder Kamera Bild LIVE tillsammans med Fujifilm, EIZO, Nikon, Fotomässan, BenQ, Cyberphoto och Zoom Fotoresor.

Vi bjuder på föreläsningar, inspiration och tekniksnack direkt från den riggade livestudion under ledning av Calle Rosenqvist –torsdag och fredag 2–3 decemberwww.kamerabild.se/live. Där hittar du även schema för alla fotografer och föreläsningar.

Anmäl dig till eventet ställ dina frågor till deltagarna i formuläret på denna länk – eller nedan. Att delta är gratis.

Konceptbild över mässcenen på kommande Fotomässan 2022.

FOTOMÄSSAN 2022 VICTOR ACKERHEIM

Ställ dina frågor

I chatten på eventsidan har du möjlighet att ställa frågor direkt till de fotografer och företag som är på plats.Du kan även mejla in dina frågor i förväg till kamerabild@kamerabild.se – kanske tar vi upp just din fråga i sändningen.

Anmäl dig till eventet nedan så får du en påminnelse och länk när eventet börjar. I forumläret kan du även ställa dina frågor till de fotografer och företag som deltar.Vi ses torsdag och fredag 2–3 december!