https://www.kamerabild.se/webb-tv/kb-live-forelasning-med-anki-hammar-zoom-fotoresor
548483
Webb-TV
falskt
Webb-TV

K&B LIVE: Föreläsning med Anki Hammar & Zoom Fotoresor

Totalbetyg

Lyssna på naturfotografen Anki Hammar som berättar om makro-, landskap-, fågelfotografering och resor! Föreläsningen pågår under en dryg timme torsdagen 2 december klockan 13.00 – och du kan ställa dina frågor live direkt till Anki. Eventet är kostnadsfritt.

Under två dagar – 2–3 december – sänder Kamera & Bild LIVE tillsammans med Fujifilm, EIZO, Nikon, Fotomässan, BenQ, Cyberphoto och Zoom Fotoresor. 

Vi bjuder på föreläsningar, inspiration och tekniksnack direkt från den riggade livestudion under ledning av Calle Rosenqvist –  torsdag och fredag 2–3 december på www.kamerabild.se/live. Där hittar du även schema för alla fotografer och föreläsningar.

Anmäl dig till eventet & ställ dina frågor till deltagarna i formuläret nedan. Att delta är gratis. 

 

Anki Hammar.

ANKI HAMMAR 

 

Anki har alltid gillat att vara ute i naturen och sitt fotointresse har funnits med sedan tonåren. Hon fick en analog systemkamera av sina föräldrar som 20 åring och använde den flitigt på främst resor. Gick med i fotoklubb och arbetade en del i mörkrum på fritiden. Sedan 2004 har hon använt sig av digitala systemkameror och gillar även efterarbete i LR och PS.

Foto: Anki Hamamr

De små landskapen i sin närhet fascinerar, men även dramatiska fjäll- och kustlandskap intresserar med dess färger, ljus och linjer. Att fånga ögonblicket är är som magi för Anki och på senare år har även fåglar och djur fångat hennes intresse.

Anki fotograferar mest i Sverige, besöker olika naturreservat och nationalparker, men gör även en del resor med fotografering som huvudsyfte. Hon har varit publicerad i tidningar och haft flera utställningar och bildföreläsningar. Samt levererat bilder till flera stora svenska företag.   

Ställ dina frågor 

I chatten på eventsidan har du möjlighet att ställa frågor direkt till de fotografer och företag som är på plats.

Du kan även mejla in dina frågor i förväg till kamerabild@kamerabild.se – kanske tar vi upp just din fråga i sändningen.

 

Anmäl dig till eventet nedan så får du en påminnelse och länk när eventet börjar. I forumläret kan du även ställa dina frågor till de fotografer och företag som deltar. Vi ses torsdag och fredag 2–3 december!  

gr:rror validating access token: Sessi