https://www.kamerabild.se/webb-tv/kb-live-forelasning-med-brollopsfotografen-hanna-keiser
549727
Webb-TV
falskt
Webb-TV

Webb-tv: Föreläsning med bröllopsfotografen Hanna Keiser

Totalbetyg

Lyssna på bröllopsfotografen Hanna Keiser som berättar om hur det är att fotografera bröllop – och delar med sig av sina bästa bröllopsfototips. På plats i studion finns även Anders Sävås, produktspecialist från Canon. Eventet presenteras av Cyberphoto, Canon och Kamera & Bild.

I filmen ovan får du se och lyssna på  bröllopsfotografen Hanna Keiser, som intervjuas av Calle Rosenqvist. Hon visar några av sina bröllopsbilder, pratar om hur det är att fotografera bröllop under en hel dag och hur hon tänker kring sina prylar. 

På plats i studion finns även Anders Sävås, produktspecialist från Canon, som besvarar tittarfrågor och berättar mer om nya Canon-prylar. 

 Eventet hålls i samarbete med CyberPhoto som har en lång erfarenhet av foto och video och bland annat arbetar med inbyte.

 

Hanna Keiser.

Hanna Keiser

Hanna Keiser har jobbat som bröllopsfotograf sedan 2019 – ett beslut som enligt henne själv är ett av de bästa hon tagit. Att få fotografera och dokumentera kärlek och glädje är något magiskt, och att få fånga de speciella ögonblicken i människors liv är det som driver Hanna och utvecklar henne som fotograf. 

   – Jag strävar alltid efter att skapa personliga och unika bilder som verkligen fångar brudparets personlighet och känsla på ett genuint sätt oavsett vart i världen de gifter sig.

Foto: Hanna Keiser

Foto: Hanna Keiser

Foto: Hanna Keiser

Foto: Hanna Keiser

Under intervjun kommer du som tittar få reda på hur Hanna planerar och lägger upp en bröllopsfotodag, vilken utrustning hon använder och varför. Hanna delar även med sig av sina bästa tips för hur hon gör för att fånga den rätta känsla i sina bilder och hur hon arbetar med bilderna i efterbehandlingen.

 

Anders Sävås, Canon

Foto: Canon
Anders Sävås, produktspecialist, Canon.

 

 

 

gr:rror validating access token: Sessi