https://www.kamerabild.se/webb-tv/kb-live-forelasning-med-fagelfotografen-jonas-classon
548867
Webb-TV
falskt
Webb-TV

Föreläsning med fågelfotografen Jonas Classon

Totalbetyg

Lyssna på fågelfotografen Jonas Classon som berättar om sin fågelfotografering och visar bilder från sina projekt. På plats i studion finns även Anders Sävås, produktspecialist från Canon. Föreläsningen pågår under en dryg timme med start onsdagen 8 juni klockan 12.00 – och du kan ställa dina frågor live direkt till Jonas och Anders. Eventet är kostnadsfritt och presenteras av Cyberphoto, Canon och Kamera & Bild.

Onsdag 8 juni klockan 12.00 sänder Kamera & Bild LIVE tillsammans med Cyberphoto och Canon under en dryg timme.

I livestudion kommer fågelfotografen Jonas Classon, som intervjuas av Calle Rosenqvist, att visa utvalda fågelbilder och hur de kom till, samt berätta om några av de projekt han arbetat med. 

På plats i studion finns även Anders Sävås, produktspecialist från Canon, som besvarar tittarfrågor och kommer bland annat berätta mer om nya Canon EOS R7 och EOS R10

Anmäl dig till eventet & ställ dina frågor till deltagarna i formuläret längre ned på sidan. Sändingen hittar du på www.kamerabild.se/liveAtt delta är gratis.

 Eventet hålls i samarbete med CyberPhoto som har en lång erfarenhet av foto och video och bland annat arbetar med inbyte.

 

Jonas Classon.

Jonas Classon

Jonas Classon är fågelfotografen som prisats för sina bilder på fåglar och släppt fotoböckerna Svart album och Lappuggla – Skogens dolda väsen – den senare med den bild där han vann omnämnandet "highly commended" i den prestigefyllda fototävlingen Wildlife Photographer of the Year 2020 för sin bild på en lappuggla.

Foto: Jonas Classon

Foto: Jonas Classon

I vår intervju Från mörker till ljus – med Jonas Classon kan du läsa mer om det gick till när Jonas började med fotografering och hur han arbetar när han tar sina fågelbilder, något han också kommer att berätta närmare om under sändningen.

Foto: Canon
Anders Sävås, produktspecialist, Canon.

Anders Sävås, Canon

Passa även på att ställa dina frågor om prylar eller teknik till Canons produktspecialist Anders Sävås. Redan nu kan du skicka in frågor i förväg i anmälningsformuläret nedan.

 

Ställ dina frågor 

I chatten på eventsidan har du möjlighet att ställa frågor direkt till Jonas och Anders i studion. Du kan även mejla in dina frågor i förväg till kamerabild@kamerabild.se – kanske tar vi upp just din fråga i sändningen.

 

Anmäl dig till eventet nedan så får du en påminnelse och länk när eventet börjar. I forumläret kan du även ställa dina frågor till de fotografer och företag som deltar. Vi ses onsdag 8 juni kl 12.00!  

 

gr:rror validating access token: Sessi