https://www.kamerabild.se/webb-tv/kb-live-forelasning-med-joel-marklund-nikon
548484
Webb-TV
falskt
Webb-TV

K&B LIVE: Föreläsning med Joel Marklund & Nikon

Totalbetyg

Lyssna på sportfotografen Joel Marklund som berättar om att jobba med sportevenemang mitt i en pandemi. Föreläsningen pågår under en dryg timme fredagen 3 december klockan 13.00 – och du kan ställa dina frågor live direkt till Joel och Robin Levin från Nikon. Eventet är kostnadsfritt.

Under två dagar – 2–3 december – sänder Kamera & Bild LIVE tillsammans med Fujifilm, EIZO, Nikon, Fotomässan, BenQ, Cyberphoto och Zoom Fotoresor. 

Vi bjuder på föreläsningar, inspiration och tekniksnack direkt från den riggade livestudion under ledning av Calle Rosenqvist –  torsdag och fredag 2–3 december på www.kamerabild.se/live. Där hittar du även schema för alla fotografer och föreläsningar.

Anmäl dig till eventet & ställ dina frågor till deltagarna i formuläret nedan. Att delta är gratis. 

Joel Marklund.

JOEL MARKLUND 

När coronapandemin slog till valde sportfotografen Joel Marklund att stanna kvar i det som skulle bli världens epicenter för viruset - New York. Från en dag till en annan byttes sportevenemang mot bårhus, Black Lives Matter-demonstrationer och stormningen av Kapitolium i Washington DC.

Foto: Joel Marklund

Foto: Joel Marklund

Nu är han tillbaka i sportens värld efter en sommar fylld av fotbolls-EM, OS och Paralympics och förbereder sig för sitt åttonde OS. Hör honom om berätta om skiftena mellan sport- och dokumentär nyhetsfotografering och hur det är att jobba med sportevenemang mitt i en pandemi.

Foto: Calle Rosenqvist

ROBIN LEVIN, NIKON

Passa även på att ställa dina frågor om prylar eller teknik till Nikons produktspecialist Robin Levin. Redan nu kan du skicka in frågor i förväg i anmälningsformuläret nedan.

Ställ dina frågor 

I chatten på eventsidan har du möjlighet att ställa frågor direkt till de fotografer och företag som är på plats.

Du kan även mejla in dina frågor i förväg till kamerabild@kamerabild.se – kanske tar vi upp just din fråga i sändningen.

 

Anmäl dig till eventet nedan så får du en påminnelse och länk när eventet börjar. I forumläret kan du även ställa dina frågor till de fotografer och företag som deltar. Vi ses torsdag och fredag 2–3 december!  

gr:rror validating access token: Sessi