https://www.kamerabild.se/webb-tv/kb-live-forelasning-med-john-hellstrom-eizo
548486
Webb-TV
falskt
Webb-TV

K&B LIVE: Föreläsning med John Hellström & EIZO

Totalbetyg

Lyssna på porträtt- & bröllopsfotografen John Hellström när han förklarar vikten av att se rätt färg i sin bildbehandling. Är bildskärmen viktig? Björn Nordgren, EIZO, berättar. Föreläsningen pågår under en dryg timme fredagen 3 december klockan 10.00 – och du kan ställa dina frågor live direkt till John och Björn. Eventet är kostnadsfritt.

Under två dagar – 2–3 december – sänder Kamera & Bild LIVE tillsammans med Fujifilm, EIZO, Nikon, Fotomässan, BenQ, Cyberphoto och Zoom Fotoresor. 

Vi bjuder på föreläsningar, inspiration och tekniksnack direkt från den riggade livestudion under ledning av Calle Rosenqvist –  torsdag och fredag 2–3 december på www.kamerabild.se/live. Där hittar du även schema för alla fotografer och föreläsningar.

Anmäl dig till eventet & ställ dina frågor till deltagarna i formuläret på denna länk – eller nedan. Att delta är gratis. 

 

Foto: Björn Jönsson
John Hellström.

JOHN HELLSTRÖM 

Dr. John Hellström fokuserar på utveckling och förbättring inom idrott och foto. Han är kapten för Svenska Landslaget i Fotografi och var domare under printfinalen i Svenska Mästerskapen i Fotografi 2021.

Med en bakgrund som tränare och forskare på expertis inom idrott har han ett annorlunda sätt att utveckla sin och andras fotograferingar. Genom träningsprocesser som används av olympiska medaljörer så har han själv utvecklats som coach, fotograf och printmakare. John har bl.a. vunnit i SM i Fotografi och Årets Bild, vunnit WPPI i USA, tagit den högst rankade bröllopsbilden i Europa, samt blivit rankad topp-10 i världen som bröllopsfotograf i World Cup.

Foto: John Hellström.

Han har foto- och printstudio i Vallentuna (norra Stockholm) där han printat åt flera andra medaljörer i Svenska Mästerskapen och coachar fotografer att hitta sin egen utveckling.

Under sin föreläsning kommer John att förklara vikten av att se rätt färg i sin bildbehandling, och hur han arbetar med detta i sitt arbetsflöde.

BJÖRN NORDGREN, EIZO

 

Björn Nordgren, EIZO.

 

Är bildskärmen viktig? Kan man verkligen lita på det man ser? Björn Nordgren, EIZO kommer förklara lite om hur färg fungerar. Redan nu kan du skicka in frågor i förväg i anmälningsformuläret nedan.

Ställ dina frågor 

I chatten på eventsidan har du möjlighet att ställa frågor direkt till de fotografer och företag som är på plats. Du kan även mejla in dina frågor i förväg till kamerabild@kamerabild.se – kanske tar vi upp just din fråga i sändningen.

 

Anmäl dig till eventet nedan så får du en påminnelse och länk när eventet börjar. I forumläret kan du även ställa dina frågor till de fotografer och företag som deltar. Vi ses torsdag och fredag 2–3 december!  

gr:rror validating access token: Sessi