Webb-TV

K&B LIVE: Föreläsning med John Hellström & EIZO

Lyssna på porträtt- & bröllopsfotografen John Hellström när han förklarar vikten av att se rätt färg i sin bildbehandling. Är bildskärmen viktig? Björn Nordgren, EIZO, berättar. Föreläsningen pågår under en dryg timme fredagen 3 december klockan 10.00 – och du kan ställa dina frågor live direkt till John och Björn. Eventet är kostnadsfritt.

Under två dagar – 2–3 december – sänder Kamera Bild LIVE tillsammans med Fujifilm, EIZO, Nikon, Fotomässan, BenQ, Cyberphoto och Zoom Fotoresor.

Vi bjuder på föreläsningar, inspiration och tekniksnack direkt från den riggade livestudion under ledning av Calle Rosenqvist –torsdag och fredag 2–3 decemberwww.kamerabild.se/live. Där hittar du även schema för alla fotografer och föreläsningar.

Anmäl dig till eventet ställ dina frågor till deltagarna i formuläret på denna länk – eller nedan. Att delta är gratis.

John Hellström.

JOHN HELLSTRÖM

Ställ dina frågor

I chatten på eventsidan har du möjlighet att ställa frågor direkt till de fotografer och företag som är på plats.Du kan även mejla in dina frågor i förväg till kamerabild@kamerabild.se – kanske tar vi upp just din fråga i sändningen.

Anmäl dig till eventet nedan så får du en påminnelse och länk när eventet börjar. I forumläret kan du även ställa dina frågor till de fotografer och företag som deltar.Vi ses torsdag och fredag 2–3 december!