https://www.kamerabild.se/webb-tv/kb-live-forelasning-med-leon-grimaldi-benq
548480
Webb-TV
falskt
Webb-TV

K&B LIVE: Föreläsning med Leon Grimaldi & BenQ

Totalbetyg

Lyssna på actionfotografen Leon Grimaldi som berättar om att ta bilder i svårtillgängliga miljöer! Föreläsningen pågår under en dryg timme torsdagen 2 december klockan 14.30 – och du kan ställa dina frågor live direkt till Leon. Eventet är kostnadsfritt.

Under två dagar – 2–3 december – sänder Kamera & Bild LIVE tillsammans med Fujifilm, EIZO, Nikon, Fotomässan, BenQ, Cyberphoto och Zoom Fotoresor. 

Vi bjuder på föreläsningar, inspiration och tekniksnack direkt från den riggade livestudion under ledning av Calle Rosenqvist –  torsdag och fredag 2–3 december på www.kamerabild.se/live. Där hittar du även schema för alla fotografer och föreläsningar.

Anmäl dig till eventet & ställ dina frågor till Leon i formuläret nedan. Att delta är gratis. 

 

LEON GRIMALDI 

Leon Grimaldi är en mångfacetterad fotograf med huvudsakligt fokus på actionsporter och främst MTB. Han klättrar berg med sin cykel och fotar cyklister på hisnande platser runt om i alperna.

Foto: Leon Grimaldi
Leon Grimaldi.

Med över 15 års erfarenhet av att fotografera cykling i svårtillgängliga miljöer har han underhållande stories med tips och knep hur man tänker enkelt i de mest komplicerade situationer för att uppnå kreativ verkningshöjd. Både på location men även i efterhantering. Han är inte bara fotograf utan även redaktör för Edge Magazine. 

Foto: Leon Grimaldi

 

   

Ställ dina frågor 

I chatten på eventsidan har du möjlighet att ställa frågor direkt till de fotografer och företag som är på plats.

Du kan även mejla in dina frågor i förväg till kamerabild@kamerabild.se – kanske tar vi upp just din fråga i sändningen.

 

Anmäl dig till eventet nedan så får du en påminnelse och länk när eventet börjar. I forumläret kan du även ställa dina frågor till de fotografer och företag som deltar. Vi ses torsdag och fredag 2–3 december!  

gr:rror validating access token: Sessi