https://www.kamerabild.se/webb-tv/kb-live-studiofotografering-med-jessica-wikstrom-fujifilm
548489
Webb-TV
falskt
Webb-TV

K&B LIVE: Studiofotografering med Jessica Wikström & Fujifilm

Totalbetyg

Häng med när porträttfotografen Jessica Wikström genomför och guidar oss genom en porträttfotografering live i studion! På plats finns även Ludvig Almås, Fujifilm & Martin Widen, Capture One, för att svara på tittarnas frågor. Föreläsningen pågår under en dryg timme fredagen 3 december klockan 15.00 – och du kan ställa dina frågor live direkt till alla tre. Eventet är kostnadsfritt.

Under två dagar – 2–3 december – sänder Kamera & Bild LIVE tillsammans med Fujifilm, EIZO, Nikon, Fotomässan, BenQ, Cyberphoto och Zoom Fotoresor. 

Vi bjuder på föreläsningar, inspiration och tekniksnack direkt från den riggade livestudion under ledning av Calle Rosenqvist –  torsdag och fredag 2–3 december på www.kamerabild.se/live. Där hittar du även schema för alla fotografer och föreläsningar.

Anmäl dig till eventet & ställ dina frågor till deltagarna i formuläret på denna länk – eller nedan. Att delta är gratis. 

 

Jessica Wikström.

JESSICA WIKSTRÖM

Jessica Wikström är en prisbelönt porträttfotograf baserad i Stockholm, specialiserad inom kreativa och cinematiska porträtt, med klienter över hela världen. Jessica arbetar ofta med en ljuskälla för att plocka fram både dramatik och djupa skuggor i sina bilder – något som kännetecknar hennes bildspråk.

Foto: Jessica Wikström

Under vår sändning kommer Jessica att fotografera en modell med blixt och samtidigt förklara sitt tillvägagångssätt. Vi kommer även få se bilderna direkt när de tas. Passa på att inspireras och ställa dina frågor till Jessica!

Ludvig Almås & Martin Widen.

LUDVIG ALMÅS & MARTIN WIDEN

 På plats finns även Ludvig Almås, Fujifilm, och Martin Widen, Capture One, för att prata kameror, teknik, Capture One och direktfångst med kamera – och svara på dina frågor.

Ställ dina frågor 

I chatten på eventsidan har du möjlighet att ställa frågor direkt till de fotografer och företag som är på plats. Du kan även mejla in dina frågor i förväg till kamerabild@kamerabild.se – kanske tar vi upp just din fråga i sändningen.

 

Anmäl dig till eventet nedan så får du en påminnelse och länk när eventet börjar. I forumläret kan du även ställa dina frågor till de fotografer och företag som deltar. Vi ses torsdag och fredag 2–3 december!  

gr:rror validating access token: Sessi