Webb-TV

K&B LIVE: Studiofotografering med Jessica Wikström & Fujifilm

Häng med när porträttfotografen Jessica Wikström genomför och guidar oss genom en porträttfotografering live i studion! På plats finns även Ludvig Almås, Fujifilm & Martin Widen, Capture One, för att svara på tittarnas frågor. Föreläsningen pågår under en dryg timme fredagen 3 december klockan 15.00 – och du kan ställa dina frågor live direkt till alla tre. Eventet är kostnadsfritt.

Under två dagar – 2–3 december – sänder Kamera Bild LIVE tillsammans med Fujifilm, EIZO, Nikon, Fotomässan, BenQ, Cyberphoto och Zoom Fotoresor.

Vi bjuder på föreläsningar, inspiration och tekniksnack direkt från den riggade livestudion under ledning av Calle Rosenqvist –torsdag och fredag 2–3 decemberwww.kamerabild.se/live. Där hittar du även schema för alla fotografer och föreläsningar.

Anmäl dig till eventet ställ dina frågor till deltagarna i formuläret på denna länk – eller nedan. Att delta är gratis.

Jessica Wikström.

JESSICA WIKSTRÖM

Ställ dina frågor

I chatten på eventsidan har du möjlighet att ställa frågor direkt till de fotografer och företag som är på plats.Du kan även mejla in dina frågor i förväg till kamerabild@kamerabild.se – kanske tar vi upp just din fråga i sändningen.

Anmäl dig till eventet nedan så får du en påminnelse och länk när eventet börjar. I forumläret kan du även ställa dina frågor till de fotografer och företag som deltar.Vi ses torsdag och fredag 2–3 december!