https://www.kamerabild.se/webb-tv/kb-live-vi-kollar-in-cyberphotos-begagnatmarknad
548488
Webb-TV
falskt
Webb-TV

K&B LIVE: Vi kollar in CyberPhotos begagnatmarknad

Totalbetyg

Vi pratar med Stefan Sjöberg, ansvarig för inbyten hos CyberPhoto, där du kan både köpa och sälja begagnade fotoprylar. Under en dryg timme torsdagen 2 december klockan 10.00 går vi igenom hur CyberPhotos begagnatmarknad fungerar – och du kan ställa dina frågor live direkt till Stefan och CyberPhoto. Eventet är kostnadsfritt.

Under två dagar – 2–3 december – sänder Kamera & Bild LIVE tillsammans med Fujifilm, EIZO, Nikon, Fotomässan, BenQ, Cyberphoto och Zoom Fotoresor. 

Vi bjuder på föreläsningar, inspiration och tekniksnack direkt från den riggade livestudion under ledning av Calle Rosenqvist –  torsdag och fredag 2–3 december på www.kamerabild.se/live. Där hittar du även schema för alla fotografer och föreläsningar.

Anmäl dig till eventet & ställ dina frågor till deltagarna i formuläret på denna länk – eller nedan. Att delta är gratis. 

 

Stefan Sjöberg, Cyberphoto.

STEFAN SJÖBERG

CyberPhoto har arbetat organiserat med inbyte i mer än 5 år, och Stefan Sjöberg har varit med i 5 år. Under sändningen kommer Stefan berätta om CyberPhotos begagnatmarknad och hur det går till att köpa och sälja fotoprylar. Du kan ställa frågor live till Stefan, men redan nu kan du skicka in frågor i förväg i anmälningsformuläret nedan. 

Intresset för begagnat växer och de finns kunder som idag strävar efter att enbart köpa begagnat. På CyberPhoto är man mycket stolt över att kunna vara en del av att hjälpa till med återbruk och en mer cirkulärt användande av foto och videoprodukter.

Ställ dina frågor 

I chatten på eventsidan har du möjlighet att ställa frågor direkt till de fotografer och företag som är på plats. Du kan även mejla in dina frågor i förväg till kamerabild@kamerabild.se – kanske tar vi upp just din fråga i sändningen.

 

Anmäl dig till eventet nedan så får du en påminnelse och länk när eventet börjar. I forumläret kan du även ställa dina frågor till de fotografer och företag som deltar. Vi ses torsdag och fredag 2–3 december!  

gr:rror validating access token: Sessi