Webb-TV

K&B LIVE: Vi kollar in CyberPhotos begagnatmarknad

Vi pratar med Stefan Sjöberg, ansvarig för inbyten hos CyberPhoto, där du kan både köpa och sälja begagnade fotoprylar. Under en dryg timme torsdagen 2 december klockan 10.00 går vi igenom hur CyberPhotos begagnatmarknad fungerar – och du kan ställa dina frågor live direkt till Stefan och CyberPhoto. Eventet är kostnadsfritt.

Under två dagar – 2–3 december – sänder Kamera Bild LIVE tillsammans med Fujifilm, EIZO, Nikon, Fotomässan, BenQ, Cyberphoto och Zoom Fotoresor.

Vi bjuder på föreläsningar, inspiration och tekniksnack direkt från den riggade livestudion under ledning av Calle Rosenqvist –torsdag och fredag 2–3 decemberwww.kamerabild.se/live. Där hittar du även schema för alla fotografer och föreläsningar.

Anmäl dig till eventet ställ dina frågor till deltagarna i formuläret på denna länk – eller nedan. Att delta är gratis.

Stefan Sjöberg, Cyberphoto.

STEFAN SJÖBERG

Ställ dina frågor

I chatten på eventsidan har du möjlighet att ställa frågor direkt till de fotografer och företag som är på plats.Du kan även mejla in dina frågor i förväg till kamerabild@kamerabild.se – kanske tar vi upp just din fråga i sändningen.

Anmäl dig till eventet nedan så får du en påminnelse och länk när eventet börjar. I forumläret kan du även ställa dina frågor till de fotografer och företag som deltar.Vi ses torsdag och fredag 2–3 december!