https://www.kamerabild.se/webb-tv/nya-nikon-v1-och-j1-vi-kollar-in-funktionerna
485731
Webb-TV
Webb-TV

Nya Nikon V1 och J1 – vi kollar in funktionerna

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/imported/557842.jpg?itok=u0ZvVH0h', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/imported/557842.jpg?itok=u0ZvVH0h', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/imported/557842.jpg', w: 470, h: 283, title: ' ' },]

Totalbetyg

Nya Nikon V1 och J1 är gjorda för att göra det enkelt för dig som fotograf. Några av funktionerna är att kameran tar en filmsnutt i slow-motion innan du tryckt av, och att kameran själv väljer ut bästa bilden. Björn Nordgren, Nordisk produktchef på Nikon, demonstrerade några av funktionerna för Kamera & Bild.

Nikon har lyssnar på sina konsumenter och blandat in nyskapande egenskaper i de två nya modellerna Nikon V1 och J1. Enkel design och enkelt handhavande ska ge dig som fotograf större möjligheter att ta de bästa bilderna. Till hjälp får du även kamerans programvara, som har möjlighet att blanda rörliga bilder med stillbilder på ett nytt sätt.

Björn Nordgren, Nordisk produktchef på Nikon, visar för Kamera & Bild hur de nya funktionerna fungerar.

Tryck här för att se webb-tv-klippet i din mobiltelefon