Webb-TV

REPRIS: Allt om Fotomässan 2022 med Stockholmsmässan

Kamera & Bild LIVE 2021: Victor Ackerheim från Stockholmsmässan gästar studion och berättar om det nya konceptet och alla ingredienser på Fotomässan 2022! I sändningen går Victor igenom nästa års mässa – och svarar på tittarnas frågor. Avsnittet presenteras av Stockholmsmässan.

Hela 11 000 gånger gick folk in och kikade på vår studiosändning Kamera Bild LIVE som vi höll under två dagar med sju olika avsnitt!Vi tackar för den överväldigande responsen för Kamera Bild LIVE 2021 och hoppas att du som tittare fick svar på just din fråga.

Kamera Bild LIVE 2021

Eftersom så många lämnat frågor både i förväg och skrivit i chatten så hann vi inte med att ta upp alla. Men stort tack till alla som skickade in frågor och har kontaktat oss!

Victor Ackerheim.

FOTOMÄSSAN 2022 VICTOR ACKERHEIM

Vad händer på Fotomässan 2022? Vilka aktiviteter finns och hur ser det nya konceptet ut? Victor Ackerheim från Stockholmsmässan går igenom allt du behöver veta inför nästa års mässa.

Missa inte att gilla vårt Facebook-event: "Fotomässan 2022: Stora mässcenen", så du inte missar några nyheter om den kommande mässan.

Konceptbild för Fotomässan 2022.

Tack alla deltagare

Vi säger tack till alla deltagare i Kamera Bild LIVE 2021:

Stefan Sjöberg,Cyberphoto, som berättade om deras begagnatmarknad – tillsammans med Cyberphoto.

► Anki Hammar,naturfotograf, som visade bilder och berättade om makro, landskap, fåglar och resor – tillsammans med Zoom Fotoresor.

► Leon Grimaldi,actionfotograf, som berättade om hur det är att fotografera actionbilder i svåra miljöer – tillsammans med BenQ.

Victor Ackerheim,som avslöjade innehållet i kommande Fotomässan 2022 – tillsammans med Stockholmsmässan.

John Hellström,bröllop- och porträttfotograf, som berättade hur han tänker kring färger, arbetsflöden och kalibrering – tillsammans med Björn Nordgren, EIZO.

Joel Marklund,sportfotograf, som berättade historiena bakom bilderna från både ett pandemidrabbat OS, men även om hur det är att fotografera reportagebilder – tillsammans med Robin Levin, Nikon.

Jessica Wikström,porträttfotograf, som genomförde en livefotografering i studion och förklarade sina idéer – tillsammans med Ludvig Almås, Fujifilm Martin Widen, Capture One.