https://www.kamerabild.se/webb-tv/repris-anki-hammar-forelaser-om-resor-landskap-djur-natur
548521
Webb-TV
falskt
Webb-TV

REPRIS: Anki Hammar föreläser om resor, landskap, djur & natur

Totalbetyg

Kamera & Bild LIVE 2021: Lyssna på naturfotografen Anki Hammar som berättar om makro-, landskap-, fågelfotografering och resor! Under en dryg timme berättar Anki om sina bilder – och svarar på tittarnas frågor. Avsnittet presenteras av Zoom Fotoresor.

Hela 11 000 gånger gick folk in och kikade på vår studiosändning Kamera & Bild LIVE som vi höll under två dagar med sju olika avsnitt! Vi tackar för den överväldigande responsen för Kamera & Bild LIVE 2021 och hoppas att du som tittare fick svar på just din fråga.

0#8#Kamera & Bild LIVE 2021

Eftersom så många lämnat frågor både i förväg och skrivit i chatten så hann vi inte med att ta upp alla. Men stort tack till alla som skickade in frågor och har kontaktat oss!

 

Foto: Bengt Luthman
Anki Hammar.

ANKI HAMMAR 

Anki har alltid gillat att vara ute i naturen och sitt fotointresse har funnits med sedan tonåren. Hon fick en analog systemkamera av sina föräldrar som 20 åring och använde den flitigt på främst resor. Gick med i fotoklubb och arbetade en del i mörkrum på fritiden. Sedan 2004 har hon använt sig av digitala systemkameror och gillar även efterarbete i LR och PS.

Foto: Anki Hammar

Tack alla deltagare

Vi säger tack till alla deltagare i Kamera & Bild LIVE 2021:

 

 Stefan Sjöberg, Cyberphoto, som berättade om deras begagnatmarknad – tillsammans med Cyberphoto.

► Anki Hammar, naturfotograf, som visade bilder och berättade om makro, landskap, fåglar och resor – tillsammans med Zoom Fotoresor.

► Leon Grimaldi, actionfotograf, som berättade om hur det är att fotografera actionbilder i svåra miljöer – tillsammans med BenQ.

► Victor Ackerheim, som avslöjade innehållet i kommande Fotomässan 2022 – tillsammans med Stockholmsmässan.

 John Hellström, bröllop- och porträttfotograf, som berättade hur han tänker kring färger, arbetsflöden och kalibrering – tillsammans med Björn Nordgren, EIZO.

► Joel Marklund, sportfotograf, som berättade historiena bakom bilderna från både ett pandemidrabbat OS, men även om hur det är att fotografera reportagebilder – tillsammans med Robin Levin, Nikon.

 Jessica Wikström, porträttfotograf, som genomförde en livefotografering i studion och förklarade sina idéer – tillsammans med Ludvig Almås, Fujifilm & Martin Widen, Capture One. 

 

Övriga inslag från Kamera & Bild LIVE kommer att läggas upp löpande här på på www.kamerabild.se.

gr:rror validating access token: Sessi