https://www.kamerabild.se/webb-tv/repris-cyberphoto-berattar-om-sin-begagnatmarknad
548520
Webb-TV
falskt
Webb-TV

REPRIS: CyberPhoto berättar om sin begagnatmarknad

Totalbetyg

Kamera & Bild LIVE 2021: Vi pratar med Stefan Sjöberg, ansvarig för inbyten hos CyberPhoto, där du kan både köpa och sälja begagnade fotoprylar. Under en dryg timme går vi igenom hur CyberPhotos begagnatmarknad fungerar – och svarar på tittarnas frågor. Avsnittet presenteras av Cyberphoto.

Hela 11 000 gånger gick folk in och kikade på vår studiosändning Kamera & Bild LIVE som vi höll under två dagar med sju olika avsnitt! Vi tackar för den överväldigande responsen för Kamera & Bild LIVE 2021 och hoppas att du som tittare fick svar på just din fråga.

0#8#Kamera & Bild LIVE 2021

Eftersom så många lämnat frågor både i förväg och skrivit i chatten så hann vi inte med att ta upp alla. Men stort tack till alla som skickade in frågor och har kontaktat oss!

 

Stefan Sjöberg, Cyberphoto.

STEFAN SJÖBERG

CyberPhoto har arbetat organiserat med inbyte i mer än 5 år, och Stefan Sjöberg har varit med i 5 år. Under sändningen kommer Stefan berätta om CyberPhotos begagnatmarknad och hur det går till att köpa och sälja fotoprylar. Du kan ställa frågor live till Stefan, men redan nu kan du skicka in frågor i förväg i anmälningsformuläret nedan. 

Intresset för begagnat växer och de finns kunder som idag strävar efter att enbart köpa begagnat. På CyberPhoto är man mycket stolt över att kunna vara en del av att hjälpa till med återbruk och en mer cirkulärt användande av foto och videoprodukter.

Tack alla deltagare

Vi säger tack till alla deltagare i Kamera & Bild LIVE 2021:

 

Stefan Sjöberg, Cyberphoto, som berättade om deras begagnatmarknad – tillsammans med Cyberphoto.

► Anki Hammar, naturfotograf, som visade bilder och berättade om makro, landskap, fåglar och resor – tillsammans med Zoom Fotoresor.

► Leon Grimaldi, actionfotograf, som berättade om hur det är att fotografera actionbilder i svåra miljöer – tillsammans med BenQ.

Victor Ackerheim, som avslöjade innehållet i kommande Fotomässan 2022 – tillsammans med Stockholmsmässan.

John Hellström, bröllop- och porträttfotograf, som berättade hur han tänker kring färger, arbetsflöden och kalibrering – tillsammans med Björn Nordgren, EIZO.

Joel Marklund, sportfotograf, som berättade historiena bakom bilderna från både ett pandemidrabbat OS, men även om hur det är att fotografera reportagebilder – tillsammans med Robin Levin, Nikon.

Jessica Wikström, porträttfotograf, som genomförde en livefotografering i studion och förklarade sina idéer – tillsammans med Ludvig Almås, Fujifilm & Martin Widen, Capture One.

 

Övriga inslag från Kamera & Bild LIVE kommer att läggas upp löpande här på på www.kamerabild.se.

gr:rror validating access token: Sessi