Webb-TV

REPRIS: Leon Grimaldi berättar om sina svårtagna actionbilder

Kamera & Bild LIVE 2021: Lyssna på actionfotografen Leon Grimaldi som berättar om att ta bilder i svårtillgängliga miljöer! Under en dryg timme får vi höra historien bakom Leons bilder – och hans svar på tittarnas frågor. Avsnittet presenteras av BenQ.

Hela 11 000 gånger gick folk in och kikade på vår studiosändning Kamera Bild LIVE som vi höll under två dagar med sju olika avsnitt!Vi tackar för den överväldigande responsen för Kamera Bild LIVE 2021 och hoppas att du som tittare fick svar på just din fråga.

Kamera Bild LIVE 2021

Eftersom så många lämnat frågor både i förväg och skrivit i chatten så hann vi inte med att ta upp alla. Men stort tack till alla som skickade in frågor och har kontaktat oss!

Leon Grimaldi.

LEON GRIMALDI

Leon Grimaldi är en mångfacetterad fotograf med huvudsakligt fokus på actionsporter och främst MTB. Han klättrar berg med sin cykel och fotar cyklister på hisnande platser runt om i alperna.

Med över 15 års erfarenhet av att fotografera cykling i svårtillgängliga miljöer har han underhållande stories med tips och knep hur man tänker enkelt i de mest komplicerade situationer för att uppnå kreativ verkningshöjd. Både på location men även i efterhantering. Han är inte bara fotograf utan även redaktör för Edge Magazine.

Tack alla deltagare

Vi säger tack till alla deltagare i Kamera Bild LIVE 2021:

Stefan Sjöberg,Cyberphoto, som berättade om deras begagnatmarknad – tillsammans med Cyberphoto.

► Anki Hammar,naturfotograf, som visade bilder och berättade om makro, landskap, fåglar och resor – tillsammans med Zoom Fotoresor.

► Leon Grimaldi,actionfotograf, som berättade om hur det är att fotografera actionbilder i svåra miljöer – tillsammans med BenQ.

Victor Ackerheim,som avslöjade innehållet i kommande Fotomässan 2022 – tillsammans med Stockholmsmässan.

John Hellström,bröllop- och porträttfotograf, som berättade hur han tänker kring färger, arbetsflöden och kalibrering – tillsammans med Björn Nordgren, EIZO.

Joel Marklund,sportfotograf, som berättade historiena bakom bilderna från både ett pandemidrabbat OS, men även om hur det är att fotografera reportagebilder – tillsammans med Robin Levin, Nikon.

Jessica Wikström,porträttfotograf, som genomförde en livefotografering i studion och förklarade sina idéer – tillsammans med Ludvig Almås, Fujifilm Martin Widen, Capture One.