Webb-TV

Roger Brendhagen berättar om sina möten med vilda djur

Nikon-ambassadören och djur/naturfotografen Roger Brendhagen berättar om sina möten med björnar, myskoxar och andra vilda djur i Norska Dovrefjell.

Välkommen till Kamera Bild Showcase: www.kamerabildshowcase.se!

Naturfotografen Roger Brendhagen intervjuas av Kamera Bilds reporter Johan Wessel om sina möten med vilja djur, bland annat i Norska Dovrefjell – björn, havsörn och myskoxar.

Passa även på att använda mässans chattfunktion – och kom i kontakt med mässans utställare! Nikon meddelar att Roger Brendhagen kommer finnas tillgänglig fredag klockan15 –16 samt lördag klockan 11–14 denna vecka.

Vår digitala fotomässa

Välkommen att kliva in i denna digitala hall fylld med produktnyheter, intervjuer och exklusiva mässerbjudanden. I de olika montrarna möter du utställare som visar upp de senaste prylarna och ger dig mer information om hur de fungerar. Du ser filmer där fotografer berättar om sitt fotograferande och om vägen fram till en lyckad bild. Du möter bildskärmsexperten som förklarar vikten av rätt färg. Och du träffar Maja och Elin som hjälper dig att hitta en egen fotostil. Detta och mycket mer när Kamera Bild Showcase nu öppnas.

Att besöka Sveriges första digitala fotomässa är helt gratis, så klicka dig in redan i dag! Och om du saknar en utställare, var lugn! Efter premiären kommer Showcase att återkomma fler gånger med nya utställare och erbjudanden – allt för att mätta ditt fotointresse.

Välkommen till Kamera Bild Showcase – det nya sättet att gå på fotomässa:www.kamerabildshowcase.se!