https://www.kamerabild.se/webb-tv/webbtv-peter-mckinnon-testar-canon-eos-r3-sa-tycker-han
548244
Webb-TV
falskt
Webb-TV

Webbtv: Peter McKinnon testar Canon EOS R3 – så tycker han

Totalbetyg

Fotografen och youtubern Peter McKinnon har gjort ett avsnitt på 8 minuter om nya Canon EOS R3 där han visar några av kamerans funktioner.

För att hålla en hög nivå i vår journalistik väljer vi på Kamera & Bild att aldrig skriva om rykten kring kommande kameror, utan enbart fakta. Detta för att inte bidra till spridning av felaktig information.

Den kanadensiska fotografen, filmaren och youtubern Peter McKinnon har fått låna en Canon EOS R3 för att spela in ett avsnitt om kameran. I sin video berättar han om kamerans autofokus, visar hur den ser ut samt jämför den med Canon EOS 1D X Mark III.

Canon har släppt information om kameran i omgångar, bland annat i samband med släppet av de tre nya objektiven Canon RF 400/2,8L IS, RF 600/4L IS och Canon RF 100mm f/2,8L Macro IS USM under april. I en ny uppdatering i juni avslöjades det att autofokusen bland annat ska kunna identifiera och följa racerbilar och motorcyklar. Autofokusen ska även fungera ned till -7 EV-steg, vilket motsvarar ljuset från ett svagt norrsken.

0#2#Canon EOS R3

Canon har vare sig avslöjat pris eller datum för försäljningsstart av Canon EOS R3.

gr:rror validating access token: Sessi