https://www.kamerabild.se/artiklar/kronikor/anders-wanell-specifikationernas-frojd
547327
Krönikor
sant
KrönikaPlus

Anders Wånell: Specifikationernas fröjd

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/andersweb.jpg?itok=xiR_jgbD', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/andersweb.jpg?itok=xiR_jgbD', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/andersweb.jpg', w: 2000, h: 1397, title: ' ' },]

Totalbetyg

Det tar emot att erkänna att jag skulle vara en sådan som blir mer inspirerad om jag har en ny pryl. Att det är så för många vet jag, men jag vill nog påstå att jag inte är alltför prylgalen.

Tjusningen med fina specifikationer tycker jag är självklar. Den som främst är intresserad av att skapa så bra bilder som möjligt kan klara sig utmärkt utan att vara prylfascinerad. Det samband som finns mellan bra bilder och bra utrustning förklaras oftast av att duktiga fotografer har bra utrustning. Men jag som främst fotograferar för att det är kul just när jag fotograferar, jag ser verktyget som en del i varför det blir kul.

167315513313063_3359634634081119