https://www.kamerabild.se/fatta-foto/fatta-foto-podden-81-brollopsfotografen-loke-roos
547477
Fatta Foto
falskt
Fatta Foto

Fatta Foto-podden 81: Bröllopsfotografen Loke Roos

Totalbetyg

Fatta Foto med Maja Lindberg och Elin Grafström Persson gästas denna gång av böllopsfotografen Loke Roos, som berättar om vikten av att vara sig själv.

Loke Roos, en otroligt grym bröllopsfotograf som varit i branschen ett bra tag och har fotat bröllop både utomlands och här i Sverige, och har verkligen skapat sig ett namn! 

Vi pratar om vikten av att vara sig själv och hur det genererar fler genuina förfrågningar, hans år i Berlin, vilka uppdrag han absolut inte skulle kunna ta och om han har några rädslor när det gäller egenföretagandet. En härlig skåning som bjuder på sig själv och delar viktiga bitar i sin resa.    

 

Lyssna direkt:

 

Eller tryck här för att lyssna på Acast

 

Allt nytt från Fatta Foto och Kamera & Bild hittar du under kamerabild.se/fattafoto. Alla avsnitt finns på poddtjänsten acast, som du enklast når genom kamerabild.se/fattafotopodden.

Fatta Foto är fotopodden som tar upp allt om foto – mellan himmel och jord. Maja Lindberg och Elin Grafström Persson tar upp ämnen som berör alla fotografer: att våga satsa på din dröm, vilka prylar man kan tänkas behöva, att investera i sig själv, hur man värdesätter sina bilder och mycket, mycket mer. 

 

Hemsida: fattafoto.se, kamerabild.se/fattafoto

Podd: kamerabild.se/fattafotopodden 

Instagram: instagram.com/fattafoto

E-post: fattafotopodd@gmail.com

gr:#200) If posting to a group, requir