https://www.kamerabild.se/fotoskolor/bildbehandling/redigera-dina-bilder-gratis-vi-testar-fyra-program
547415
Bildbehandling
sant
BildbehandlingPlus

Redigera dina bilder gratis – vi testar fyra program

Många tycker att det börjar bli dyrt att redigera sina bilder. De stora företagen som ligger bakom de allra populäraste programmet gör om sina betalningslösningar och det är inte alla som tycker att det är bra. Det här driver på utvecklingen av program som kostar… ja, ingenting alls.
[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/_bel9374.jpg?itok=twGJc4dk', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/_bel9374.jpg?itok=twGJc4dk', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/_bel9374.jpg', w: 2000, h: 1333, title: 'Många tycker att det börjar bli dyrt att redigera sina bilder. De stora företagen som ligger bakom de allra populäraste programmet gör om sina betalningslösningar och det är inte alla som tycker att det är bra. Det här driver på utvecklingen av program som kostar… ja, ingenting alls. ' },]

Totalbetyg

Vad gör man om det är tomt i plånboken men man ändå vill redigera sina bilder? Jo, det finns ett antal alternativ för den som vill komma undan billigt. Vi har tittat närmare på fyra av dem.

Många tycker att det börjar bli dyrt att redigera sina bilder, eller vill komma igång utan att betala allt för stora summor. De stora företagen som ligger bakom de allra populäraste programmet gör om sina betalningslösningar och det är inte alla som tycker att det är bra. Det här driver på utvecklingen av program som kostar… ja, ingenting alls. Allt fler alternativ dyker upp och grenar av sig. I den här artikeln har vi tittat närmare på fyra olika alternativ. Dels för att se vad gratis­programmen kan erbjuda, men också vad det är man tappar när man inte längre betalar för sin programvara. 

167315513313063_3546909932020254