https://www.kamerabild.se/fototavling/de-vann-exklusiv-online-workshop-med-adobe-guru
548289
Fototävling
falskt
Fototävling

De vann exklusiv online-workshop med Adobe

● BILDSPEL Camilla Rehnstrand, på Instagram: @caam808.

Totalbetyg

»Tänk utanför lådan« med Adobe och Kamera & Bild! Fem lyckliga fotografer har vunnit en exklusiv en-timmes workshop med Lightroom och Photoshop-gurun Tommi Luhtanen från Adobe.

I sommarens tävling med Adobe och Kamera & Bild har du fått trolla med din kreativitet och tävla med en bild på temat »Att tänka utanför lådan«

Bildbearbetning, fantasibilder, sammansatta bilder eller något annat där en idé har gått utanför traditionella ramar – det har nu gett fem lyckliga fotografer chansen att utvecklas ytterligare inom bildbehandling.

Vinnarna

Camilla Rehnstrand, Gunilla Ågren Håll, Ingegerd Sigfridsdotter Sundlöf, Patric Rosberg och Suzanne Larsdotter vinner en exklusiv en-timmes online-workshop tillsammans med Lightroom och Photoshop-gurun Tommi Luhtanen från Adobe.

  

Foto: Patric Rosberg
Patric Rosberg, på Instagram: @patricrosberg

 

Foto: Suzanne Larsdotter
Suzanne Larsdotter, på Instagram: @larsdottersuzanne

 

Foto: Camilla Rehnstrand
Camilla Rehnstrand, på Instagram: @caam808.

 

Foto: Gunilla Ågren Håll
Gunilla Ågren Håll, på Instagram: @nillahall1

 

Foto: Ingegerd Sigfridsdotter Sundlöf
Ingegerd Sigfridsdotter Sundlöf, på Instagram: @iedurr

 

Alla tävlingsbidrag har postats på Instagram med  taggen #kamerabildadobe. Där kan du se  fler tävlingsbilder. 

 

Tommi Luhtanen är grafisk designer baserad i Finland. Under sin karriär har han arbetat för stora utgivare, mediaföretag och reklamagenturer där han bidragit med sitt stora kunnande och sin gedigna erfarenhet kring kreativt arbete i Lightroom och Photoshop. Tommi har arbetat hos Adobe Nordic sedan 2011.

Tommi, som är grafisk designer har länge arbetat med kreativitet – och har full koll på Adobes program för att hjälpa dig med dina frågor. Lär dig grunden i Lightroom eller få avancerade tips i Photoshop – oavsett om du är proffs eller amatör!

Dessutom vinner även flera tävlande Kamera & Bild Plus-abonnemang – så att du kan ta del av våra inspirerande artiklar, reportage och skolor! Har du redan ett Plus-abonnemang så ökar dina chanser att vinna!

 

För mer inspiration och ytterligare läsning, kolla in våra artiklar om Adobe & Photoshop.

 

gr:rror validating access token: Sessi