Fototävling

Fototävling: Vinn exklusiv online-workshop med Adobe

SISTA CHANSEN: »Tänk utanför lådan« med Adobe och Kamera & Bild! Fem lyckliga fotografer vinner en exklusiv en-timmes workshop med Lightroom och Photoshop-gurun Tommi Luhtanen från Adobe.

Trolla med din kreativitet och tävla med din bild på temat »Att tänka utanför lådan«!

Tillsammans med Adobe letar vi på Kamera Bild efter er inneboende kreativitet. Bildbearbetning, fantasibilder, sammansatta bilder eller något extra smart där du låtit din idé gå utanför de traditionella ramarna – det är det vi letar efter i vår kreativitetstävling där du kan vinna en möjlighet att utvecklas ytterligare inom bildbehandling.

Tommi Luhtanen är grafisk designer baserad i Finland. Under sin karriär har han arbetat för stora utgivare, mediaföretag och reklamagenturer där han bidragit med sitt stora kunnande och sin gedigna erfarenhet kring kreativt arbete i Lightroom och Photoshop. Tommi har arbetat hos Adobe Nordic sedan 2011.

Vinn en workshop

Juryn väljer ut fem lyckliga fotografer som vinner en exklusiv en-timmes online-workshop (hålls på engelska) tillsammans med Lightroom och Photoshop-gurun Tommi Luhtanen från Adobe.

Tommi, som är grafisk designer har länge arbetat med kreativitet – och har full koll på Adobes program för att hjälpa dig med dina frågor. Lär dig grunden i Lightroom eller få avancerade tips i Photoshop – oavsett om du är proffs eller amatör!

Dessutom vinner även flera tävlande Kamera Bild Plus-abonnemang – så att du kan ta del av våra inspirerande artiklar, reportage och skolor! Har du redan ett Plus-abonnemang så ökar dina chanser att vinna!

Tävlingen pågår till och med 11 juli 2021.

Tävla på Instagram

Posta dina tävlingsbilder – delta med så många du vill – på din Instagram och använd taggen#kamerabildadobepå din tävlingsbild (se till att din profil är öppen). Följ @kamerabild @adobe samt tagga #kamerabild på Instagram. Tagga även två fotointresserade vänner du tror vill vara med och tävla.

Regler jury

Tävlingsjuryn består av redaktionen på Kamera Bild samt Tommi Luhtanen från Adobe. De fotografiskt mest spännande och kreativa bilderna på tävlingstemat belönas av juryn.

Övriga regler:

– Du måste vara upphovsman till bilden eller bildens delar.

– Adobe och Kamera Bild förbehåller sig rätten att publicera bidrag och vinnande bilder i samband med information om och marknadsföring av tävlingen, i elektronisk och tryckt form.

– Juryns beslut går inte att överklaga.

För mer inspiration och ytterligare läsning, kolla in våra artiklar om Adobe Photoshop.

Lycka till!

Vinnarna presenteras på Instagram, Facebook kamerabild.se.