Fototävling

Spel för fotosugna i somrigt Stockholm

Har du svårt att hitta på något att göra i sommar? Då kan du delta i Adobes fototävling där du ska leta upp 54 platser i Stockholm och försöka ta de bästa bilderna.

Om du befinner dig i huvudstaden under sommaren kan du passa på att delta i en fototävling arrangerad av Adobe. Du ska leta upp specifika platser och på dessa försöka ta de bästa bilderna. Vinnarbilderna ställs ut i Kungsträdgården.

Exhibition Stockholm kallar Adobe sin fototävling som pågår fram till den 4 augusti. Tävlingen är utformad som ett spel där du med hjälp av en app till din mobil letar upp 54 hemliga platser – för att sedan från respektive position ta en bild.

Poäng ges både för att hittat platsen och för den tagna bilden. Alla som deltar får även rösta på de andras bilder och den med flest poäng kammar hem hela tävlingen. Förutom prispengar och produkter från Adobe kommer de bilder som hamnar i toppen dessutom belönas med en utställning i Kungsträdgården 21–27 augusti.

Även om det krävs att du använder en mobil med GPS-funktion för att hitta till platserna är du sedan fri att använda vilken kamera och redigeringsutrustning du vill. Men i slutändan måste du ladda upp dina bilder i tävlings-appen för att kunna delta.

Du läser mer om tävlingen på: exhibitionstockholm.se