Bransch

Anmälan till Adobe MAX 2020 öppen – hålls online och är gratis

Bryan Lamkin, vice vd Adobe, på Adobe MAX.
Bryan Lamkin, vice vd Adobe, på Adobe MAX.

Lyssna live på bland andra fotografen Annie Leibovitz och skådespelaren Keanu Reeves. Adobe MAX 2020 hålls i år online – och är gratis för alla som registrerar sig.

Den stora kreativitetskonferensen Adobe MAX brukar vanligtvis vara en händelse som lockar kreativa från hela världen till Kalifornien i USA. Med ett "early-bird"-pris på 1495 dollar för en biljett under 2019, eller runt 14 000 svenska kronor, är det heller inte direkt billigt att delta.

Men nu har du chansen att vara med, om än digitalt – när alla föreläsningar och allt innehåll görs tillgängligt online och kostnadsfritt. Eventet har över 250 talare, där vi bland andra hittarfotografen Annie Leibovitz och skådespelaren och regissören Keanu Reeves, producenten Ava DuVernay och flera.

Några av talarna på Adobe MAX 2020.
Några av talarna på Adobe MAX 2020.

Både föreläsningarna på stora scenen, Adobes produktgenomgångar, eller "keynotes", samt de mer personliga sessionerna kommer att göras tillgängliga – precis som när Kamera Bild var på plats under Adobe MAX 2016, och kollade in nyheterna.

Är du intresserade av nya produktuppdateringar så kommer de också att släppas under konferensen av Adobes vd Shantanu Narayen, precis som vi skrev om nyheterna i Photoshop, Lightroom och Camera RAW, när vi var på plats under 2016.

Adobes vd Shantanu Narayen berättar om Adobes nya program på Adobe MAX 2016.
Adobes vd Shantanu Narayen berättar om Adobes nya program på Adobe MAX 2016.

Adobe MAX 2020 kommer att äga rum 19-21 oktober i år och registreringen är öppen nu på registreringssidan för Adobe MAX 2020.