https://www.kamerabild.se/nyheter/event/missa-inte-fotomassan-2022-inspiration-prylar-intervjuer
549404
Event
falskt
Event

Missa inte Fotomässan 2022 – inspiration, prylar & intervjuer

Totalbetyg

Den 2–4 december är det dags för Fotomässan 2022. Testa nya kameraprylar, träffa fotografer, tillverkare, lyssna på intervjuer och föreläsningar.

Nu är det snart dags för Fotomässan 2022. Det blir den första Fotomässan sedan 2018 och det kommer att finnas mängder av saker att sysselsätta sig med för den fotointresserade besökaren.

Fotomässan 2022 äger rum 2-4 december, Mässvägen 1, Älvsjö, Stockholm – fredag 10-18, lördag 09-18, söndag 10-17.  

 

 

I år kommer Fotomässan att vara uppbyggd på ett lite annorlunda sätt jämfört med tidigare år. Fokus kommer att vara kring det så kallade Fototorget, där utställarnas montrar kommer att finnas och där du kan prata med tillverkarnas representanter och  klämma och känna på de senaste prylarna.

Kamera & Bild står för mässans stora scen

Mässans stora scen är en del av Fototorget, och just där kan du lyssna på spännande och inspirerande intervjuer med fotografer i många olika genres.

– Vi har centrerat mässan kring fototorget som ska bli en inspirerande mötesplats för besökarna. Här har Kamera & Bild, tillsammans med ledande kameratillverkare, skapat ett scenprogram med inspirerande intervjuer och föreläsningar, säger Victor Ackerheim, operativ projektledare för mässan.

Det kommer också att finnas en Resor- och äventyrsscen och Moderskeppets scen. På Resor- och äventyrscenen kommer du bland annat att kunna lyssna på National Geographicfotografen Steve Winter. 

Workshops & utställningar

Förutom fotograferna på scenerna finns det workshoputrymmen för naturfoto, actionfoto och ett område som kallas livets ögonblick. Där får du träffa fotografer och testa att fotografera i olika situationer med din egen utrustning. Dessutom får du sitta och redigera dina bilder. Här kan du köpa dina biljetter till mässan och läsa mer om scheman för olika föreläsningar. 

Dagens Nyheter finns på plats med fotoutställningen »Visuell journalistik« där du kan se DN-fotografernas bilder från några av de största nyhetshändelserna under de senaste åren. 


Kamera & Bilds monter hittar du på Fototorget.

Kamera & Bild producerar även en mässtidning där du kan se vad som kommer att hända på mässan, men också lära dig om fotografering, nya tekniker och intressanta fotografer. 

Du är välkommen förbi vår monter (B05:20A) för att titta i en tidning eller för att snacka foto och ta del av våra specialerbjudanden.

Vi ses där!