https://www.kamerabild.se/nyheter/event/sigma-presenterar-nya-produkter-12-januari
549486
Event
falskt
Event

Sigma presenterar nya produkter 12 januari

Totalbetyg

Torsdag 12 januari håller Sigma ett online-event där de redan nu avslöjar att de kommer presentera nya produkter.

För att hålla en hög nivå i vår journalistik väljer vi på Kamera & Bild att aldrig skriva om rykten kring kommande kameror, utan enbart fakta. Detta för att inte bidra till spridning av felaktig information.

Fotobranschen släpper nyheter i samband med CES-mässan i Las Vegas och starten av det nya året. För kamera- och objektivtillverkaren Sigmas del innebär det en ny livesänd produktpresentation, något de nu avslöjar på sin Youtubekanal.

 

 

Det senaste livesända eventet "Sigma Stage Online" som Sigma hade hölls för runt fyra månder sedan när Sigmas vd Kazuto Yamaki presenterade de två nya objektiven 20mm F1,4 DG DN | Art och 24mm F1,4 DG DN | Art.

Chansen är därför stor att vi än en gång får se Kazuto Yamako i den kommande livesändningen, men vad som kommer att presenteras nästa torsdag den 12 januari klockan 13.00 avslöjas inte, förutom att det rör sig om "nya produkter". 

Livesändningen hittar du längst upp i artikeln.

 

Foto: Swedish Frames

Medan du väntar kan du passa på att kolla in när vi intervjuade Sebastian Wiviallius på Sigma under Göteborgs Fotodag, där han visade upp en mängd objektiv, bland annat ett par som passar för astrofotografering.